HorecaRecensies

Tearoom-Restaurant Paola (Knokke-Heist, België)

WebsiteRestaurantPaola.be
Datum bezocht29 augustus 2019

Tearoom-restaurant Paola op de zeedijk te Knokke-Heist.  De vorige jaren vonden wij het een verouderd etablissement, maar nu dit jaar is het volledig vernieuwd met prachtige foto van Koningin Paola, aan de buitenkant met hout vernieuwd dit doorgetrokken naar interieur.  Houten balken met prachtige lusterelementen geven het gevoel van rijkelijk en natuurlijke warmte en gezelligheid.

Wij bestelden een latte macchiato, cola, croque monsieur en croque special.  De drank meteen na enkele ogenblikken al op tafel, terwijl het al gemiddeld druk was.  De croques waren vrij snel op tafel, we waren blij dat de bolognesesaus niet op de croque was maar bijgeleverd in apart schaaltje met zelfs gemalen kaas erbij en op tafel kregen we de tabasco er ook bijgeleverd.  Op het eerste zicht vielen de croques klein uit maar dit was niet waar, want we hadden zeker genoeg gegeten.

Lekkere verse bolognese, prachtig gemaakt en zeer lekker alles, een aanrader!

Bolognesesaus en kaas voor bij de croque bolognese

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Bekijk ook
Close
Back to top button