Linkruil

Camperclub Skeller

Camperclub Skeller

Camperclub Skeller is de gezelligste Camperclub van Nederland en België, en met meer dan 16.000 leden zijn we op een na de grootste Camperclub van Nederland en België.

Voordelen:

  • U kunt gratis lid worden van onze club. (alles wat we doen is allemaal op vrijwillige basis)
  • We beheren de camperclub met z’n drieën en onze partners helpen zo nu en dan als dat nodig is.
  • We hebben op deze website veel interessante items voor onze leden.
  • Leden kunnen gratis hun Blog/Vlog doorgeven zodat wij die plaatsen.

Interessante verhalen. Blogs en Vlogs van leden enz. wij zijn ook op Facebook actief, waar de leden mooie plekjes, tips met elkaar kunnen delen. We hebben een zoek functie boven aan de website, en een sitemap waar het makkelijk zoeken is voor u.

Informatie

Wij proberen info te verzamelen voor U als lid. Bekijk onze index pagina voor een duidelijk overzicht van wat er op deze website allemaal staat. Ook hebben we een sticker van onze camperclub, u kunt deze kopen voor (€3.50) om ons een beetje te steunen voor het werk wat we doen.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button