HorecaRecensies

Hof van Ranst (Ranst, België)

Websitewww.brasseriehofvanranst.be
Datum bezocht14 december 2019

Verjaardagsfeest van schoonvader ging hier door, kregen een ronde tafel voor 6 personen aan het raam.  Lekkere cava, lekkere wijn en dan het eten nog.  Als starter “Assortiment warm (bitterbal, kibbeling, kippenbout, calamares)” voor bij de cava.  Lekker veel en lekker warm.

De duo van garnaalkroket en kaaskroket was zeer lekker en genoeg om te beginnen.

De salade surf en turf was zeer lekker, genoeg scampi’s en ook de kip was zeer lekker gekruid.  De mangosaus was gewoon op tafel gezet en iedereen dacht dat het zelfgemaakte mayonaise was, deze is daardoor ook doorgegaan als mayonaise.  Maar de salade was sappig genoeg.

Volgende gerecht was de “vol au vent”.  Vol kan je het nu echt niet noemen, de balletjes en kip waren ver zoek en weinig aanwezig.  We kregen meer saus dan iets aan tafel.

We vroegen extra om frietjes en hier hebben we dan ook twee maal moeten achter vragen.

Het was zeer druk en kregen ook te horen dat er iemand ziek was voor de zaal te doen. Dus het gebeurde nu met 2 personen.  De chefs kwamen zelfs uit de keuken om mee op te dienen.  Dus van die frietjes is niet zo erg.

Duo van garnaal en kaaskroket
Salade ” Surf en Turf” ( kip en scampi’s ) / mangodressing
Vol-au-vent / Koninginnehapje / Videe
Bron
Website Brasserie Hof Van Ranst

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button