HorecaRecensies

Restaurant Antoine (Broechem, België)

Websitewww.restaurantantoine.be
Datum bezocht11 september 2021

Prachtig decor, huiselijk en gezellig.
Fijne wijnkaart, grote keuze.

Menu ook fijne keuze voor kleine- en grote eter en voor de kinderen.

Wij hebben goed gegeten, lekker gegeten, echt een aanrader en zijn fier dat zo een restaurantje in Broechem zit.

  • Binnen dineren
  • Gastronomisch
  • Uitgebreid menu
  • Stijlvolle inrichting
  • Grote porties
  • Uitgebreide wijnkaart
  • Geweldig dessert
  • Lekker eten
  • Stijlvol interieur
Amuze
Trio van Garnalen
Duo Kaas en Garnaalkroket
Vitello Tonnato
Steak
Puree met Kip
Steak Antoine
Tiramisu met bolletje ijs
Dame Blanche
Bolletje ijs
Bron
Website Restaurant Antoine

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button