2021Onze Reistrips

Afhalen van ‘Ons Delfin’

Na lang zoeken zijn we op 29 juli 2021 toch nog maar is naar Vanomobil in Hoogstraten gegaan. We werden er verwelkomt door zaakvoerder Frank. Het model dat ons aansprak was de Bürstner Delfin T690 G Toscany 2021. We kregen een uitgebreide uitleg en het voelde eigenlijk als thuiskomen.

Die zaterdag 31 juli 2021 is Roman terug gegaan met zijn ouders om eens te kijken want deze waren benieuwd geworden. Ook verkoper Nico was aanwezig en hij gaf de nodige uitleg. s’Avonds toen Hans thuis was van zijn werk kreeg hij verder de nodige uitleg van Roman en besloten ze meteen te mailen om een afspraak te maken en de aankoop af te ronden. Dit gebeurde dan op dinsdag 3 augustus 2021.

Toen was het even wachten …

Begin oktober kregen we opeens de melding dat hij wordt klaargemaakt met de nodige aanpassingen die we vroegen. Een extra stopcontact aan de tafel in de woonruimte en een stopcontact aan de kant van Hans zijn bed voor zijn apneu-machine. We kregen te horen dat wij op donderdag 7 oktober 2021 mochten komen om 13:30 uur voor ‘Ons Delfin’ te gaan halen.

We kregen een nog een mondige en praktische uitleg, namen wat foto’s en na de nodige handtekeningen, overhandigingen van de sleutels en documenten mochten we van de parking rijden.

Eerst naar de dichtstbijzijnde Dats 24, die was in Brecht want Ons Delfin wou tanken.

Onze reis

Onze reis op Polarsteps

Onze YouTube filmpjes

Filmpje 1

Bron
Vanomobil te HoogstratenDats 24 te Brecht

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Bekijk ook
Close
Back to top button