2021Onze Reistrips

Naar ouders Hans ‘Ons Delfin’ laten zien.

Ons Delfin raakt stillaan klaar en Hans wou dolgraag weg rijden het kriebelde om na 10 dagen stil te staan op de oprit bij ons huis. Dus op zondagmiddag onverwachts vertrokken naar Hans zijn ouders in Mol-Wezel (België).

Aangekomen was de pa Laurent alleen thuis, terwijl hij aan het zien was kwam ook even buurman Tijn even kijken. Pa vertelde dat ons ma met de oudste dochter was gaan wandelen. Dus wij naar mijn oudste zus in Mol-Rauw (België). Dit was maar een paar kilometer verder.

Daar aangekomen was alleen de broer Berre van mijn schoonzus Femke aanwezig, die ging meteen op verkenning en keek mee even tv terwijl we aan het wachten waren, want mijn zus Sabine, schoonzus Femke en ons ma Edith waren nog aan het wandelen. Daar weer aangekomen was het al wat later geworden dus alles gezien, eerst ons ma thuis gaan afzetten met Ons Delfin en dan terug naar huis gereden.

Onze reis

 • Broechem (België)
  • Thuis
 • Mol-Wezel (België)
  • Ouders Hans
 • Mol-Rauw (België)
  • Zus Hans
 • Mol-Wezel (België)
  • Ouders Hans
 • Broechem (België)
  • Thuis

Onze reis op Polarsteps

Onze YouTube filmpjes

Filmpje 1

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Bekijk ook
Close
Back to top button