2021Onze Reistrips

Weert, Thorn (Nederland)

Paulette (Citroën C4) is de grote zus van Ons Delfin. Soms rijden we met haar naar mooie plaatsen. Vandaag is het 28 oktober 2021 en gingen we oorspronkelijk inkopen doen voor onze webshop bij een groothandel van edelstenen in Nederweert (Nederland). Hier zei Roman “als we nu is een kwartiertje verder rijden en dan zijn we bij het witte stadje, Thorn (Nederland)”.

 • Broechem (België)
  • Thuis
 • Nederweert (Nederland)
  • Bezoekje brengen aan groothandel Edelstenen
 • Thorn (Nederland)
  • Abdijkerk
  • Museum Thorn
 • Broechem (België)
  • Thuis

Onze reis op Polarsteps

https://www.polarsteps.com/OnsDelfin/4412713-2021-rondje-weert-en-thorn

Onze foto’s

E.A.R.T.H. Mineralen (Nederweert, Nederland)

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Bekijk ook
Close
Back to top button