Informatie

Tapijt

Ons Delfin is winterklaar met overal isolatie maar toch hebben we steeds de indruk dat de vloer met vinyl vrij koud aanvoelt. Daarom zijn we opzoek gegaan naar een tapijtje. Dit moest een dun tapijtje zijn omdat we anders onze badkamerdeur niet meer open krijgen.

We hebben voor de Kwantum Oxford Antraciet gekozen, de totale kostprijs was € 44,20. Het tapijt heeft niet meteen een isoleerwaarde maar het zal al wel schelen aan onze voeten. Deze vinden we vrij goedkoop dus als volgend jaar kunnen we deze terug vervangen zonder dat moeten we ons te hoeven schamen.

Werkwijze

  • We namen eerst papier, plakband en een schaar en maakte zo eerst de mallen. Let wel op dat je op de mal in de camper je kruisjes zet zodat je weet dat dit de bovenkant is.
  • Neem je tapijt leg deze met de achterzijde naar boven.
  • Hierop leg je de bovenzijde (met kruisjes) van je mal naar beneden op de mat.
  • Met een dikke stift ga je rond heel de mal. Je weet nu dat je de binnenzijde moet uit knippen met de schaar of gaat snijden met een cutter.
  • Eenmaal in de camper leg je voorzichtig de mat op de juiste plaats.
  • Deze krolt hier en daar op, daarvoor kan je dubbelzijdige tapijttape gebruiken wij hebben die van Tessa gekocht.
  • Plak niet de gehele vinyl vol met deze tape, maar hier en daar kleine stukjes. Het is achteraf bij het verwijderen van het tapijt een hel om deze proper en zuiver terug te krijgen.

Nu genieten van onze voetjes die toch wat warmer gaan hebben dan op die koude vinyl.
Het gewicht van deze mat is voor ons 1,5 kilogram.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Bekijk ook
Close
Back to top button