RecensiesWinkels

Bakker Peeters (Kessel, Nederland)

Websitewww.bakkerpeeters.nl
Datum bezocht17 februari 2022

Passie, beleving en creativiteit. Daar staat Bakker Peeters voor. Al meer dan 70 jaar – drie generaties lang – trakteert de familie Peeters Kessel en omstreken op de lekkerste vlaaien, taarten en broden.

In de lunchroom bij de bakkerij kunt u gelijk proeven hoe passie smaakt. Uiteraard met een heerlijk bakkie koffie of thee erbij. En vergeet dan niet om ook zo’n echte Limburgse vlaai mee te nemen!

Levert ook elke dag (buiten feestdagen) aan Camperplaats Kessel.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button