2022Onze Reistrips

Yerseke, Kruiningen, Hansweert (Nederland)

Onze vlog op YouTube, foto’s, Polarsteps zijn allemaal op deze pagina te vinden.

Vrijdag 25 februari 2022

Vlog 013 Deel 1/3: Vertrek op Hans zijn werk, Camperplaats De Plantage

’s Morgens is Hans nog gaan werken op zijn vast werk. Toen hij thuiskwam had Roman al Ons Delfin in geladen met alles erop en eraan. Eerst nog even bijtanken en dan recht naar Kruiningen. Even verkeerd gereden maar na ff roepen en terug achteruit te rijden kwamen we dan toch in den donkere bij Camperplaats De Plantage. Hier is Roman eerst gaan zoeken waar we staan. We hadden via mail onze reservatie gedaan en ze gingen ons naambordje hangen aan de nummering, waarschijnlijk was met de wind dit eraf gewaaid.

Nu achteruit rijden, elektriciteit zoeken. Ja hoor, zoeken :p dit kwam omdat de buren hun fietsen tegen de elektriciteitskast hadden geplaatst en daarover een regenzeil gehangen. Na wat geklop bij de buren kwamen wisten we waar. Terwijl Roman uit ons koffer het thermisch voorruitzeil nam kwam de buurvrouw terug gelopen en vroeg of ik per toeval sloten kon open maken. De man had per ongeluk alle campersleutels in de koffer gelegd en de deur toegedaan. Dankzij de kampeigenaar hebben ze toch het slot open gekregen. Hier leren we uit: steeds beide een sleutel op zak hebben. Ik heb de contact-, en koffersleutel op zak en Roman heeft deze steeds aanhangen.

Deze avond gewoon simpel een afbak pitabroodje in de toaster gedaan en met beleg en sla. Ondertussen keken we naar The Masked Singer op de Vlaamse omroep VTM.

Zaterdag 26 februari 2022

Vlog 014 Deel 2/3: Rondje Kruiningen, Cadeau voor Hans, Risotto

Hans had een slechte nacht achter de rug en was een beetje slechtgeluimd, maar na enkele bakkie koffies was hij weer terug de oude. We hadden broodjes besteld dus zijn we deze in de prachtige Landwinkel De Plantage gaan halen en ook al meteen ons aangemeld. Even gaan douchen en lekker middag eten. Daarna met de fiets naar Yerseke en achteraf even buiten gezeten met onze stoelen met leuke mensen aan het praten geraakt op de camperplaats, cadeautje voor Roman, lekker gekookt, afwas gedaan, tv gekeken en gaan slapen.

Zondag 27 februari 2022

Vlog 015 Deel 3/3: Rondje Kruiningen, Cadeau voor Hans, Risotto met champignons, Vertrek naar huis

Rust wakker geworden, gedoucht, gegeten en met de fiets naar Kruiningen gereden. Achteraf lekker met onze tafel en stoelen buiten gezeten in het namiddagzonnetje en dan binnen gegaan voor te koken, eten, Cadeautje voor Hansje (Sequence Travel (in Tin) – Bordspel) , tv te kijken en de vlog af te werken.

Maandag 28 februari 2022

Rustig wakker worden, boterhammetje eten, inpakken en rond 10:00 uur vertrokken naar huis. Rond 11:10 uur aangekomen, uitladen en poetsen.

Chef Roman

Weldra zijn deze recepten te raadplegen.

  • Pasta Farfalle met steak
  • Risotto met champignons en vegetarische reepjes

Onze reis

Polarsteps

YouTube

Vlog 013 Deel 1/3: Vertrek op Hans zijn werk, Camperplaats De Plantage

Vlog 014 Deel 2/3: Rondje Yerseke, Cadeau Roman, Pasta Farfalle met steak

Vlog 015 Deel 3/3: Rondje Kruiningen, Cadeau voor Hans, Risotto met champignons, Vertrek naar huis

Foto’s

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button