2022Onze Reistrips

Vessem, Oostelbeers, Hoogeloon (Nederland)

Onze vlog op YouTube, foto’s, Polarsteps zijn allemaal op deze pagina te vinden.

Vrijdag 4 maart 2022

Vlog 016 deel 1/2: Aangekomen op Camperplaats De Spekdonken, Rondje Vessem en Oostelbeers

’s Morgens is Hans nog gaan werken op zijn vast werk. Toen hij thuiskwam had Roman al Ons Delfin in geladen met alles erop en eraan. Onderweg naar Camperplaats De Spekdonken is alles goed verlopen. We hadden via mail onze reservatie gedaan maar kregen geen antwoord, daarop heeft Roman op donderdag gebeld en ze hadden het druk, druk, druk, het beste is bellen maar geen probleem er was plaats en de broodjes zijn meteen besteld voor zaterdagochtend.

Toen we aankwamen, even bijtanken van proper water en dan ons aanmelden in het Boerderijterras De Spekdonken. Daar kregen we ook een koffie van het huis aangeboden. Deze avond hebben we tv gekeken en enkele sandwiches van thuis gegeten.

Zaterdag 5 maart 2022

Vlog 016 deel 1/2: Aangekomen op Camperplaats De Spekdonken, Rondje Vessem en Oostelbeers

Na een goede nachtrust (-3° C maar in camper 16° C) opgestaan, gegeten, en rond 13:00 uur zijn we vertrokken voor een rondje Vessem en Oostelbeers. Oorspronkelijk alleen Vessem maar Roman zei “kom we doen ook Oostelbeers”. Dit is meteen onze grootste fietstocht ooit.

Zondag 6 maart 2022

Vlog 017 Deel 2/2: Camperplaats De Spekdonken, Shoppen met onverwachte omweg van 16 km, Boerderijterras De Spekdonken

Rust wakker geworden, gedoucht, gaan eten in Boerderijterras De Spekdonken: tosti en uitsmijter. Dan gingen we oorspronkelijk naar de supermarkt Coop in Vessem. Maar daar wat verder op een infobord zag Roman dat er een grafheuvel was in Hoogeloon. Dus er heen met fiets. Toen we op de grafheuvel stonden zagen we in de verte dat er twee kerktorens waren in Hoogeloon. Hier ook heen gereden. Dit was weer goed voor 16 km. Daarna lekker gaan eten in Boerderijterras De Spekdonken. TV gezien en de volgende dag rustig wakker worden en naar huis gereden.

Onze reis

Vessem (Nederland): Camperplaats De Spekdonken, Boerderijterras De Spekdonken, Jacobusmolen, Jacobushoeve, Sint-Lambertuskerk, Calvarieberg met beelden, Oud gemeentehuis, Mariakapel / Veldkapel Ons Moeder
Oostelbeers (Nederland): De Kerk, Calvarieberg, De Oude Toren
Hoogeloon (Nederland): Grafheuvel De Zwarte Berg, Sint-Pancratiuskerk, Calvarieberg

Polarsteps

YouTube

Vlog 016 deel 1/2: Aangekomen op Camperplaats De Spekdonken, Rondje Vessem en Oostelbeers

Vlog 017 Deel 2/2: Camperplaats De Spekdonken, Shoppen met onverwachte omweg van 16 km, Boerderijterras De Spekdonken

Foto’s

Buijkheide burger

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button