ProductenRecensies

Coffee Crusader

Lekkere koffie is altijd genieten.

Maar waar vinden we deze nog terug?
Tijdsgebrek laat ons grijpen naar snelle, voorverpakte en -gemalen oplossingen…

De missie van de Crusader is daarom zo (brand)meesterlijk eenvoudig; heerlijke koffie voor iedereen bereikbaar maken. Dat begint al bij ambachtelijk geroosterde koffie, waardoor de smaak en versheid optimaal tot zijn recht komen. Zo verwelkom je volgende keer je vrienden en familie met de geur van vers gebrande koffie! Heerlijk.

Traveller – Adventurer – Explorer

Verschillende mensen gaan kamperen en nemen hun luxe mee. Ook de favoriete drank gaat mee, maar dan toch drinken vele mensen goedkope oploskoffie of doen veel moeite voor een omvormer te laten instaleren om toch maar koffie te zetten. Dus op dat ene ga je besparen terwijl dit net het lekkere zwarte goud is. Ieder zijn ding natuurlijk, maar Mario van Coffee Crusader kwam met het idee om lekkere koffiebonen op de markt te brengen voor de kampeerders. Deze zijn ook ingedeeld in 3 categorieën.

  • Traveller
    Voor de reiziger
    Licht en Fruitig
    Bonen: 100 % Arabica bonen (Jarc varieties) uit Ethiopië
    Smaak: bloedappelsien, perzik, zwarte thee
  • Adventurer
    Voor de avonturier
    Pittig en intens
    Bonen: 100 % Arabica bonen (Sigarar utang) uit Indonesië
    Smaak: Braambessen, Gelei
  • Explorer
    Voor de ontdekkingsreiziger
    Krachtig en vol
    bonen: 100 % Arabica bonen (Yellow bourbon) uit Brazilië
    Smaak: Gedroogd fruit en dadels, melk chocolade

Besluit

Wil je echt eerlijke koffie in de Antwerpse Kempen (Grobbendonk, België) gebrand en verpakt? Dan is deze voor jou onderweg, ze verkopen ook malers, machines en geven zelf cursussen in het hoe opgieten van je koffie.

www.coffeecrusader.be

Bron
Website Coffee Crusader

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button