2022Onze Reistrips

Vlog 022, Ons Delfin is geopereerd!?

Vrijdag 22 april 2022 zijn we Ons Delfin bij onze dealer Vanomobil in Hoogstraten gaan binnen doen voor het levelsysteem van E&P Hydraulics en een extra USB aansluiting te installeren maar ook om de handrem te laten maken.

Op dinsdag 3 mei 2022 kreeg Roman telefoon en een mail van de dealer met het bericht dat Ons Delfin klaar is om op te halen. Het levelsysteem van E&P Hydraulics en een extra USB aansluiting is geïnstalleerd en ook is de handrem gemaakt.

Donderdag 5 mei 2022 zijn we haar terug gaan halen.
De vlog kan je hier bekijken.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button