2022Onze Reistrips

Zierikzee (Nederland)

Onze vlog op YouTube, foto’s, Polarsteps zijn allemaal op deze pagina te vinden.

Vrijdag 6 mei 2022

Om 14:10 uur. aangekomen op de camping. We gingen naar de receptie om ons aan te melden en kregen zelfs de keuze uit twee plaatsen. Nummer 6 en 14. De laatste is een open plaats die ons meer gezind is. Elektriciteit aansluiten, voor de eerste maal onze luifel open plaatsen, stoelen buiten en genieten.

Wat later zijn we naar de dichtst zijnde winkels gegaan, op maar 1,2 km heb je al een Albert Heijn, Lidl, Action, … Wat eten gekocht en terug naar de camper waar we lekkere hamburgers aten met sandwiches en huzarensalade.

TV zien, vlogs maken en slapen.

Zaterdag 7 mei 2022

Rustig wakker geworden, gedoucht en middageten rond 12u40. Hierna zijn we naar de overkant van de straat gereden waar ook een camping is. Hier stonden de tante en nonkel van Roman. Marianna & Ivan en hond Jordy gingen met ons mee fietsen en alle bezienswaardigheden bezoeken. Hierna terug winkel en naar de camper om lekkere Mascarponepasta met spekjes te eten. ’s avonds heeft Hans vlog 2 gemaakt en Roman keek ondertussen tv.

 • De Varreput
 • Nieuwe Kerk
 • Sint-Lievensmonstertoren “De Dikke Toren”
 • Plein Montmaertre
 • Vismarkt (Sint Jacobshofje)
 • RK kerk Sint Willibrordus
 • Standbeeld Job Baster
 • Molen De Hoop
 • Nobelpoort
 • Museumhaven Zeeland

Zondag 8 mei 2022

Rustig wakker worden, eten en terug het centrum in. Hier zagen we de tante en nonkel op het terras zitten, ze waren aan het genieten (gelijk hebben ze). Even gepraat en wij terug verder gereden naar het havenhoofd waar je prachtig kan genieten van het panorama.

Hierna genoten in het zonnetje voor de camper. Rond 18 uur is Roman beginnen koken, simpel eigenlijk kip met champignon, krieltjes, olijven en sla erbij. We zijn toch nog een kleine toer gaan fietsen en toch weer niet verloren gereden? Hierna de afwas en nog wat tv zien (Finale van het Belgische programma De Mol) en gaan slapen.

 • Burgerweeshuis
 • Het huis de Haene
 • Stadhuismuseum
 • Molen Den Haas
 • Lutherse kerk
 • Havenhoofd

Maandag 9 mei 2022

Omdat onze tuinman thuis in de voormiddag ging werken zijn we pas rond 10u30 door gereden en om de files rond Antwerpen te vermijden zijn we richting Bruinisse, Breda, en Brecht gereden. Was wel een 30 km extra maar hebben genoten van binnen door te rijden en geen stress van de files.

Aangekomen thuis, uitgeladen, binnen gepoetst, dan de garage thuis gepoetst, deze vlog afgewerkt en morgen doen we de buitenkant van Ons Delfin want ze mag blinken.

Polarsteps

YouTube

023 Naar Zierikzee en zelf electriciteit maken

024 Camping Kloet, Onverwacht bezoek, Stadsbezoek Zierikzee

025 Zierikzee, Verloren rijden, Cadeautje

Foto’s

Plein Montmaertre
Zuidhavenpoort
Havenhoofd Zierikzee
Camping Kloet

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Bekijk ook
Close
Back to top button