MuseumRecensies

Slot Loevestein (Poederoijen, Nederland)

Maandag 23 mei 2022 brachten wij een bezoek aan Slot Loevestein te Poederoijen.

Hier waren momenteel 3 tijdelijke tentoonstellingen: 1001 bommen en granaten, 400 jaar Hugo de Groot, Denkend aan water.

Wij vonden slot Loevestein uit haar zelf al fantastisch, de opzichter beneden in de (bijna) laatste zaal kreeg van ons ook echt een totaal andere vraag waar hij toch een goed antwoord kon opgeven. Hij vond het leuk om zo een vraag als “De bakstenen waarmee Slot Loevestein zijn gebouwd, zijn die afkomstig van de Maas of van ergens anders?” te krijgen.

We vonden het de moeite om te bezoeken en achteraf het drankje in de cafetaria met het gebakje was zeer ontspannend.

Informatie

Loevestein 1, 5307 TG Poederoijen
www.slotloevestein.nl

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button