CampingsRecensies

Camping De Mosterdpot (Woudrichem, Nederland)

AankomstZaterdag 21 mei 2022, 14:35 uur
VertrekDinsdag 24 mei 2022, 10:30 uur

Zaterdagmiddag kwamen we in Woudrichem (nieuw gedeelte) wij moesten binnen de vestiging rijden door over een heuvel te rijden met haarspeldbochtje in. Dit was even avontuur maar perfect geraakt. We kwamen aan, parkeerden voor de slagboom en gingen ons melden aan receptie waar de uitbater een vriendelijke goeiedag gaf en ons mee begeleide naar onze plaats. Hier deed hij de elektriciteitskast open en koppelde hij ons aan waarna de kast op slot ging.

We mochten ons dwars plaatsen zodat we geheel de dag zon hadden op de lengte van de camper in plaats van de breedte. Er wonen hier ook (heel vriendelijke) mensen vast in stacaravans volledig verdeeld over de camping van 60 plaatsen. Water kan je over geheel de camping vinden, de loosplaats was raar, die is buiten de camping op de parking gewoon in het riool. De toiletcassette is aan het sanitaire gebouw, deze in zijn geheel aan vernieuwing is. Naast sanitair gebouw was er een cafeetje waar we ook 2 consumpties mochten gaan drinken (kregen van de eigenaar 2 jetons). Elke zondag rond 12.30 uur kan je meedoen met de bingo/lotterij met leuke prijzen.

Wifi is er maar deze lag uit door stukken. Onze tv-schotel ging perfect (hier en daar wel bomen, dus rekening houden met reservering). Je zit tegen het centrum en de oude vestiging van Woudrichem. Hier heb je ook het veer (Riveer.nl) naar Gorinchem, Slot Loevestein, …

Onze waardering


4/5

Contactgegevens

Naamkampeervereniging
Camping De Mosterpod
AdresStadshaven 1
4285 AZ Woudrichem
GPS51.81754, 4.99948Telefoon+31 (0) 183 301574
Websitewww.demosterdpot.nlMailinfo@demosterdpot.nl

Voorzieningen

Stroom6 AmpLozen Chemisch ToiletJa
Proper WaterJaLozen afvalwaterDe parking voor camping heeft straatrioolen waar je kan in loozen.
Openbare ToilettenJaOpenbare DouchesJa, € 0,50
Wasmachine, DroogkastJa, betalendAfwasplaatsJa, € 0,50
AfvalverwerkingJa, sorteren:
– Rest
– Papier/Karton
WifiVoor vaste bewoners

Algemeen

Maximale plaatsen66Maximale lengte
OndergrondGras, hier en daar betonplaten of klinkersVerlichtingGeheel de camping
RomantiekSatellietontvangstJa

Geschikt voor …

12345
Koppels
Vriendengroepen
Families met kinderen
Vaste bewoners
Gasten met tenten
Gasten met honden
Doorreizigers (faciliteiten)Geen

Onze punten

12345
Algemene waardering
Vriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhoudingWe betaalden extra voor internet en wifi lag uit, kregen ook geen terugbetaling.
RustAf en toe in de verte de kerktoren van Woudrichem, op maandag en dinsdagochtend havengeluiden in de verte.
OpgeruimdheidEr is overstroming geweest begin 2022, hier en daar nog sporen.
Sanitaire voorzieningenRuimte voor mannen (3 x douche, 1 x urinoir, 2 x wc, 1 x wasbak) en vrouwen (3 x douches, 4 x wc, 1 x wasbak) ook voorzieningen (wc en douche) voor invaliden. In het gebouw ook aanwezig 2 afwasbakken. Aan buitenkant gebouw lozing toiletcassette.
Hygiëne van sanitaire voorzieningenHygiëne is goed, je kan de poetsplanning zien hangen en dit wordt 3 x gedaan om 07.00-12.00-18.00 uur. Wij geven maar 2 omdat alles er vuil uitziet doordat alles (bij de mannenkant) dan wel erg verouderd is.
LocatieZeer rustig, op 200 meter van het centrum van Woudrichem. Op 700 meter van de veer naar Gorinchem, Slot Loevenstein, …
Grasveld & infrastructuur
RecreatieVoor kinderen enkele speeltuigen, elke zondag rond 12.30 uur een bingo in het cafeetje aan de inkom.
Winkels en voedselvoorzieningenIn het dorp Woudrichem vind je 2 supermarkten (Lidl, Boon’s Markt) maar ook andere winkels.

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button