CampingsRecensies

Kompas Camping Nieuwpoort (Nieuwpoort, België)

AankomstZaterdag 4 juni 2022, 19:15 uur
VertrekDinsdag 7 juni 2022, 10:45 uur

Zaterdagavond 19:15 uur kwamen we aan, door onze reservatie ging de bareel automatisch open door nummerplaatherkenning. We plaatsten ons meteen aan de voorzieningen en namen water in. Hier kan je ook je chemisch toilet en grijs water lozen. Eenmaal vol gingen we naar het onthaal/receptie. Hier lazen we dat deze gesloten was vanaf 19 uur maar je kon altijd de conciërge bellen. Deze kwam met elektrische brommer langs en nam ons mee naar de plaats.

De verwarmde sanitaire blok is zalig. Mannen, vrouwen, mensen met beperking en honden zijn allemaal apart. Ja hoor, honden ook zei hebben apart lokaal met douche voor hun. Deze blok is zuiver, hygiënisch en mooi gemaakt. De afwasruimte is hier ook met zelfs 3 wasbakken om je was in te doen.

De wifi gaat via Citymesh. Al maar goed hadden we eerst gekeken voor ontvangst waar we stonden. Deze was namelijk 0 %. Dus gelukkig hebben we niet eerst tickets gekocht ervoor online of via de receptie. De onthaalmedewerkster vertelde wel dat ze dit gingen aanpakken en dat dit contract met Citymesh nog van de vorige eigenaren waren.

Het park is prachtig, groot, proper, … en momenteel heel veel verbouwingen. 1 gedeelte voor campers, 1 gedeelte met huisjes en 1 gedeelte met een mountainbikepark voor kinderen. Maar hier heb je eigenlijk geen last van.

We hadden pannenkoeken gegeten in de brasserie en deze waren gewoon goed en democratisch. We wilden hier ook ’s avonds eten maar hadden de speciale openingsuren tijdens het pinksterweekend niet gezien, dus deze was gesloten, Maar verder in het gebouw naast de lounge (binnenspeelplaats), de binnenspeeltuin, de receptie en de winkel is er ook een snackbar waar we dan een frietje hebben besteld. Ik hoop nu wel dat er tijdens de drukke momenten meer personeel staat, wij moesten 30 minuten wachten op 2 simpele frietjes en enkele snacks en er stond maar 1 klant voor ons.

Ons besluit 4 sterren, door mindere wifi en door de snackbar (hadden reuze honger, sorry). We komen wel zeker terug, omdat het maar 30 min met fiets is naar Veurne nog zo een mooi stadje om is te bezoeken.

Onze waardering


4/5

Contactgegevens

NaamCamping KompasAdresBrugsesteenweg 49 B
8620 Nieuwpoort
GPS51.1291, 2.77238Telefoon+32 (0) 58 236 037
Websitewww.kompascamping.beMailnieuwpoort@kompascamping.be

Aangesloten bij Kompas Camping vzw.

Kortingen

Pasar

Voorzieningen

Stroom12 AmpLozen Chemisch ToiletJa
Proper WaterJaLozen afvalwaterJa
Openbare ToilettenJaOpenbare DouchesJa, ook voor je hond zijn er 4 hondendouches
Wasmachine, Droogkast– Ja, € 5,00/jeton
– Wasmiddel niet beschikbaar
AfwasplaatsJa, binnen sanitaire gebouw
AfvalverwerkingJa, 2 plaatsen, sorteren:
– Glas
– Rest
– Papier/Karton
– Plastik
WifiJa via Citymesh, gelukkig keken wij eerst waar we stonden voor ontvangst. Deze was 0 %. Dus gelukkig hebben we niet eerst tickets gekocht ervoor aan de receptie of online.

Algemeen

Maximale plaatsen100Maximale lengte8 meter
Ondergrond– Gras
– Verharde ondergrond
– Grind
VerlichtingOveral
Romantiek– Bloemen
– Hagen
– Vijvertjes
– Rustbanken
SatellietontvangstJa

Geschikt voor …

12345
Koppels
Vriendengroepen
Families met kinderen
Vaste bewoners
Gasten met tenten
Gasten met honden
Doorreizigers (faciliteiten)

Onze punten

12345
Algemene waardering
Vriendelijkheid– Concierge, personeel zeer vriendelijk.
– Gasten iets minder (wij geven graag aan iedereen een knikje of een hallo, maar kregen er niet veel terug)
Prijs-kwaliteitverhouding
Rust
Opgeruimdheid
Sanitaire voorzieningenPrachtig verwarmd gebouw, mannen en vrouwen apart.
Hygiëne van sanitaire voorzieningen
LocatieRustig gelegen
Grasveld & infrastructuurGras, Beton, Zand, Steentjes, Grind, …
Recreatie– Speeltuigen
– Binnenspeeltuin
– Buiten zwembaden met glijbanen
– Basketbalveld
– Animatie voor de kinderen
– Mountainbike parcours voor kinderen in opbouw (zomer 2022)
Winkels en voedselvoorzieningen– Op camping een eigen winkel, frituur, restaurant.
– Supermarkt op 4 minuten met fiets.

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button