2022Onze Reistrips

Nieuwpoort en Nieuwpoort-Bad (België)

Onze vlog op YouTube, foto’s, Polarsteps zijn allemaal op deze pagina te vinden.

Zaterdag 4 juni 2022

17:05 uur vertrokken en zonder files aangekomen om 19:15 uur na 157 kilometers bij Kompas Camping Nieuwpoort. Door onze reservatie ging de bareel automatisch open door nummerplaatherkenning. We plaatsten ons meteen aan de voorzieningen en namen water in. Hier kan je ook je chemisch toilet en grijs water lozen. Eenmaal vol gingen we naar het onthaal/receptie. Hier lazen we dat deze gesloten was vanaf 19 uur maar je kon altijd de conciërge bellen. Deze kwam met elektrische brommer langs en nam ons mee naar de plaats. We hadden ons geïnstalleerd, gegeten, kleine wandeling rond de camping gemaakt en tv gezien.

Zondag 5 juni 2022

Vandaag eerst onze broodjes van de bakker ophalen in de winkel in het hoofdgebouw. Daarna rustig gegeten, gedoucht en gewacht tot de regen voorbij was. Dit was pas 14:45 uur. Dan onze nieuwe fietsjes genomen en meteen vertrokken naar:

 • Bezoekerscentrum Westfront
 • Nieuport Memorial
 • Monument voor de Marinefuseliers en overzeese strijdkrachten
 • Vismijn van Nieuwpoort
 • ’t Kasteeltje
 • Jeanne Panne
 • Belfort van Nieuwpoort (UNESCO)
 • Stadshallen
 • Onze-Lieve-Vrouwekerk
 • Monument De Verzoening
 • Searching For Utopia

Maandag 6 juni 2022

Rustig ontwaakt, gedoucht en rond 13:15 uur naar Nieuwpoort-Bad gegaan, door de winkelstraat op de steiger gaan staan en rustig terug naar de camping. Hier hebben we dan een lekkere pannenkoek gegeten in de brasserie op de camping ‘De 4 Torre’. Goed, snel, democratische prijzen. Hierna even de camper terug in en dan gingen we normaal eten daar in de brasserie maar ze was gesloten. De snackbar wat verder in het gebouw was wel open. Ik hoop nu wel dat er tijdens de drukke momenten meer personeel staat, wij moesten 30 minuten wachten op 2 simpele frietjes en enkele snacks en er stond maar 1 klant voor ons. Hierna ging Hans vroeg in bed en Roman keek nog wat televisie.

Dinsdag 7 juni 2022

10:45 uur vertrek terug naar huis, maar ons Hansje had na 1:30 uur toch een hongertje dus even langs de kant gaan staan en een zacht broodje gegeten. Daarna met gierende banden naar huis en Ons Delfin een lekkere poetsbeurt gegeven. Op naar de volgende trip maar eerst moet ons Hansje genezen van zijn verkoudheid.

Polarsteps

YouTube

030 Kapper,Lacros, De Wit, Vertrek naar Nieuwpoort

031 Kompas Camping Nieuwpoort + Nieuwpoort + Nieuwpoort-Bad

Foto’s

Belfort Nieuwpoort
Searching for Utopia door Jan Fabre

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Bekijk ook
Close
Back to top button