HorecaRecensies

Café-Restaurant De Grens (Reuver, Nederland)

Websitewww.degrensreuver.nl
Datum bezochtzondag 6 maart 2022, 18.20 uur

Bij aankomst een plaats gevonden op het terras, meteen kwam een meisje al naar ons om te vragen voor te drinken. Deze was zeer vriendelijk en stelde ons gerust dat we toch nog konden eten hier. Wij opteerden voor Schnitzel De Grens (schnitzel met kaas, champignons, ui geserveerd met quiche, kroketten en geen slaatje (spijtig ik had ook graag zo een slaatje gehad als mijn man). Mijn man koos voor de gewone schnitzel maar dan met champignonroomsaus geserveerd met een echt lekker slaatje met een lekkere dressing. Beide vroegen we nog frietjes, portie mayo en portie ketchup. Hierna nam ik nog een dame blanche met slagroom.

Lekker eten aan democratische prijzen, bevindt zich net naast Camping Natuurplezier dus te voet is het perfect doenbaar. Je kan hier ook afhaal doen, dus ideaal als je deze liever aan je camper eet. Ook diverse diepvriessoepen kan je hier verkrijgen. Wifi is hier gratis.

Wij komen zeker en vast terug.

Schnitzel De Grens (Schnitzel met ui, champignons en kaas)
Cafe-Restaurant De Grens (Reuver, Nederland)
Schnitzel met champignonsaus
Cafe-Restaurant De Grens (Reuver, Nederland)
Slaatje bij de Schnitzel
Cafe-Restaurant De Grens (Reuver, Nederland)
Frietjes
Cafe-Restaurant De Grens (Reuver, Nederland)
Dame Blanche
Cafe-Restaurant De Grens (Reuver, Nederland)

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button