CampingsRecensies

Camping Holländischer Hof (Senheim, Duitsland)

AankomstZondag 26 juni 2022, 13:30 uur
VertrekMaandag 4 juli 2022, 10:30 uur

Wij mailden de camping voor een plaatsje (van zondag 26-06-2022 tot maandag 4 juli 2022) en kregen een bevestiging dat we mochten langskomen op zondag en dat er genoeg plaats was. Bij de receptie kregen we alle nodige uitleg en ze boden een arrangement aan voor een week. Dit was nu het Weinfest Arrangement meteen voor 7 dagen. Deze omvatte: 1 fles camping Holländischer Hof wijn, 1 boottocht Cochem voor 2 personen, je kon je inschrijven voor 1 wandeling naar het kruis op de berg en voor 2 wijnrondleidingen met degustatie). Wij hebben deze genomen.

We kregen een campingplan met 8 keuzeplaatsen er op aangeduid. Eens gekozen en geparkeerd stonden moest je dit gaan melden aan de receptie zodat zij op hun beurt iemand stuurden voor de elektriciteit aan te sluiten. Deze zijn allemaal met aparte meters zodat je op het einde de juiste prijs betaald (€ 0,50 per kWH + per dag € 1,50 toeslag energie). Je kan zoveel je wilt gratis proper water nemen, hiervoor zijn diverse punten op de camping maar er mogen er nog bij komen hebben we van sommige gasten gehoord.

De camping is proper. Wat goed is, je sorteert je afval (plastiek, groen/wit/bruin glas, papier/karton) en de overige doe je in een zak van de camping zelf. Wanneer deze vol is wordt deze in voormiddag op gehaald.

Op de camping is er een kleine winkel (met kleine versafdeling). Er zijn plannen op deze groter te maken met een ruimer assortiment. Er is ook een dagelijkse broodjesservice, je dient je bestelling in de winkel op te geven voor 17:30 uur. Wat wel zou mogen is dat de openingsuren (8:00 tot 10:00 en 15:30 tot 17:30 uur) mogen uitgebreid worden (dit kregen we van andere gasten ook te horen). Voor de rest in het dorp alleen maar wijnhandelaars en de rest vind je een Edeka in Bullay of Ernst.

Schotelontvangst op sommige plaatsen goed, andere plaatsen geen bereik door de bomen op camping. Toch zijn de bomen leuk om te schuilen door de schaduw in de warme dagen.

De Wifi is beheert door Lan1Hotspots over gans de camping. Je dient hiervoor bij de receptie bonnetjes te kopen van 1 uur, 8 uur of 30 uur (die laatste is € 9,00). Dit is excellent internet voor streaming en opzoekingswerk. Wil je uploaden (vlog, foto’s, …) dan duurt het langer (16 % per uur voor 4 GB, onze eerste vlog duurde 7:45 uur).

Er komen nog vele veranderingen aan op de camping. Deze is namelijk overgenomen begin 2022 en de eigenaren zijn nu aan het bekijken wat er veranderd kan worden.

Wij komen zeker nog is terug!

Onze waardering


4/5

Contactgegevens

NaamCamping Holländischer HofAm Campingplatz 1
56820 Senheim
GPS50.08225, 7.20854+49 (0) 2673 4660
Websitewww.moselcamping.cominfo@moselcamping.com

Kortingen

€ 18,00 per nacht voor 2 personen, incl. 2 douchemunten en 4 kWh. stroom.

ACSI
ADAC
CampingKey
DCC
DCU

Voorzieningen

Stroom6 of 10 Amp
Betalend, € 0,55/kiloWatt
Lozen Chemisch ToiletJa
Je kan ook gebruik maken van Camper Clean Toilet (€ 2,00)
Proper WaterJa, diverse punten op de campingLozen afvalwaterJa
Openbare ToilettenJaOpenbare DouchesJa
– Douchemunten € 1,00/stuk/6 minuten
– In elke douche hangt er een 2-in-1 douche/shampoo.
Wasmachine, DroogkastJa, betalendAfwasplaatsJa, binnen de sanitaire blok
AfvalverwerkingJa, sorteren:
– glas
– papier
– plastic en blik
– rest
WifiJa, betalend (aan receptie)
1 uur = € 0,30
30 uur = € 9,00

Algemeen

Maximale plaatsen100Maximale lengte7 meter (Verschiet niet, verschillende kleine stukjes grond)
Ondergrond– Kiezels
– Gras
– Verharde ondergrond
VerlichtingGans terrein
Aankleding / GezelligheidSatellietontvangstVeel bomen op terrein.

Geschikt voor …

12345
Koppels
Vriendengroepen
Families met kinderen
Vaste bewoners
Gasten met tenten
Gasten met hondenEen gedeelte van de camping mag je met de hond aangelijnd aanwezig zijn. Een ander gedeelte mag je niet met je hond komen.
Doorreizigers (faciliteiten)Geen

Onze punten

12345
Algemene waardering
VriendelijkheidIedereen is vriendelijk en behulpzaam in het Nederlandstalig of in het Duits.
Prijs-kwaliteitverhoudingNieuwe eigenaar behoudt nog alles van voorgaande eigenaars.
– Douche (€ 1,00 voor 5 minuten)
– Wifi (€ 9,00 voor 30 uur)
RustDit hangt af van waar je staat maar is er regelmatig beweging van auto’s (deze staan bij de caravans geparkeerd).
OpgeruimdheidDe camping is proper. Wat goed is, je sorteert je afval (plastiek, groen/wit/bruin glas, papier/karton) en de overige doe je in een zak van de camping zelf. Wanneer deze vol is wordt deze in voormiddag op gehaald.
Sanitaire voorzieningen– Mannen en vrouwen apart.
– Mensen met beperking aparte badkamer.
Hygiëne van sanitaire voorzieningenWorden in de namiddag 1 x gepoetst hangt aan de muur. Naar onze mening mag dit vaker per dag gebeuren want als je rond 23 uur pas gaat douchen is alles vuil.
LocatieEr ligt een brug pal naast de camping, maar hier heb je geen geluidshinder van.
Grasveld & infrastructuurDe stukken variëren allemaal in grootte, sommige zijn ideaal voor caravans of kleine campers. Je parkeert op gras en je hebt kiezelsteentjes voor je camper/caravan liggen. We kunnen wel zeggen als er een gast vertrekt dat er een uur er na al het gras wordt afgereden.
RecreatieVoor kinderen 2 trampolines, 2 schommels, 1 zandbak, 1 glijbaan. Er hangt een blad aan sanitair gebouw met verschillende activiteiten.
Winkels en voedselvoorzieningen– Op de camping is er een kleine winkel (met kleine versafdeling). Er zijn plannen op deze groter te maken met een ruimer assortiment.
– Er is ook een dagelijkse broodjesservice, je dient je bestelling in de winkel op te geven voor 17:30 uur. Wat wel zou mogen is dat de openingsuren (8:00 tot 10:00 en 15:30 tot 17:30 uur) mogen uitgebreid worden (dit kregen we van andere gasten ook te horen).
– Voor de rest in het dorp alleen maar wijnhandelaars en de rest vind je een Edeka in Bullay of Ernst.

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button