HorecaRecensies

Noomi’s Smultruck

WebsiteFacebook Noomi’s Smultruck
Datum bezocht17-07-2022 op het thuisadres in Balen Wezel

Ons ma nam ons nog mee naar Noomi’s Smultruck rond 20.00 uur aangekomen en in haar eigen voortuin staan diverse tafeltjes om aan te zitten, naast het huis staat de foodtruck. Naomi is zelf oud leerling van Hotelschool Koksijde. Je kan de foodtruck ook huren op verplaatsing.

Het ijs is reuze lekker en je krijgt ook lekkere grote bollen. Roman eet bijna nooit ijs, en nu gans leeg gegeten, super lekker was het.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button