HorecaRecensies

Hart van Sluis (Sluis, Nederland)

Tearoom, Restaurant, Speeltuin, Hotel

Websitewww.hartvansluis.nl
Datum bezocht07-08-2022, 19.15 uur

Deze review ook te lezen via Yelp, Google, Facebook.

Je kan buiten op terras zitten en genieten van het belfort of van de winkelstraat. Wij gingen binnen zitten en verschoten van het prachtige interieur met hout, groene tegeltjes en binnenin de terrassen met ijzer en goud. Prachtig gemaakt, wij vroegen aan de garçon wat het gebouw ervoor was, hij vertelde dat hier niets was en dit volledig zo gemaakt is.

We bestelde een tonic en een rode wijn (Merlot) wel heel veel keuze van verschillende wijnen in een glas. Hierna bestelde Roman een steak met champignonsaus, frietjes en het rucolaslaatje met parmezaan. Ik bestelde omdat dit hun vlaggenmast is de befaamde Black Angus Burger (B.A.B. hoe ze het zelf afkorten).

Na 13 minuten kwam alles al onze richting uit, de frietjes lekker gebakken in propere olie kon je meteen proeven, de steak perfect à point gebakken (vindt nog maar is een goede taverne of bistro waar ze dit kunnen) met een goede kruiding. De champignonsaus was apart in een potje op zijn bord geserveerd en was hemels (denken zelfs met de jus van de pan erin verwerkt). Op zijn bord een streep paprikasaus (extreem lekker), een warme tomaat, een aardappel in schil (voor ons geen meerwaarde door de gevraagde frietjes). Het rucolaslaatje miste voor Roman wel wat vinaigrette, was beetje droog, wel vers en zelfs de weinig pijnboompitten waren wel geroosterd.

De B.A.B. (black angus burger) het broodje was lekker krokant, de burger had een mini stukje bacon, een mini stukje kaas, 8 kleine sliertjes ajuin, 1 blad sla en het poepje van een tomaat erin dit met geen saus ertussen, we denken om de pure smaak van de goed gebakken (bijna te ver) black angus burger. Misschien aanbieden bij de burger om ketchup/mayo/mosterd of ook gewoon een vleesjus (gravy) in apart potje waar je kan in soppen.

Bij de frietjes kregen we wel een kleine tube Zaanse mayonaise per persoon, dit was leuk en wist je meteen dat de potjes niet hergebruikt worden. Hierna nam Roman een porto en Hans een latte machiatto.

We komen hier nog wel is terug want ze hadden nog andere lekkere dingen erop staan.

Het interieur bij Het Hart van Sluis in Sluis (Nederland)
Steak (200 gram) met champignonesaus bij Het Hart van Sluis in Sluis (Nederland)
Black Angus Burger (B.A.B.) bij Het Hart van Sluis in Sluis (Nederland)
Rucolaslaatje met parmezaan bij Het Hart van Sluis in Sluis (Nederland)
Tube Zaanse mayonaise bij Het Hart van Sluis in Sluis (Nederland)

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button