HorecaRecensies

De Drie Wijzen (Sluis, Nederland)

Websitewww.dedriewijzen.nl
Datum bezocht08-08-2022, 12.15 uur

Deze review ook te lezen via Yelp, Google, Facebook.

Na 10 minuten kwam ons eten maar de drank was er nog niet. Het was er wel druk maar toch kregen de andere tafels hun bediening.

Wij hadden een gewone croque monsieur en crocque madame met beide cola zero. Het slaatje was lekker alleen wel veel slechte stukjes salade en worteltjes. Bij de crocque madam was er per boterham een spiegelei dat zo hard gebakken was dat het eerder een hard gekookt was.

Maar het was lekker en zicht op belfort.

Beste, Door extreem personeelstekort moeten we roeien met de riemen die we hebben. Onvoorzien 1 persoon ziek. Reservepersoneel heeft een en ander gelukkig kunnen oplossen. Excuses. Helaas is het personeelstekort het grootste probleem en dat wordt maar moeilijk opgelost vrees ik .

Reactie van De Drie Wijzen op Google.
Crocque Madame bij De Drie Wijzen te Sluis, Nederland.
Crocque Monsieur bij De Drie Wijzen te Sluis, Nederland.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button