CampingsRecensies

Camping De Meidoorn (Sluis, Nederland)

AankomstZaterdag 6 augustus 2022, 14:40 uur
VertrekDinsdag 9 augustus 2022, 10:30 uur

Een goede week op voorhand hebben we aan het zoeken geweest en kwamen op Camping De Meidoorn uit in Sluis. Deze kon je ook online reserveren en ik zag dat er nog maar 8 plaatsen vrij waren, dus meteen geboekt. Sluis is ons niet onbekend, een gezellig Zeeuwsvlaams vestingstadje dicht bij de Belgische grens. Wij komen er elk jaar ministens een keer om een gezellige dag te shoppen. Met de komst van onze camper ‘Ons Delfin’ lag de mogelijkheid om daar eens in de buurt een weekendje te blijven. Camping de Meidoorn ligt binnen de vesting van Sluis op nog geen 600 meter van het winkelcentrum! De camping bevat naast vaste jaarplaatsen (stacaravans) ook nog ruimte voor campers, tentjes, … mooi ingerichte plekjes tussen de beukhaag.

Ons plekje zou satelliet ontvangst hebben, voor de Duitse posten Astra 1 ging deze perfect, maar voor de Vlaamse posten via Astra 3 ging het niet door een uithangende tak van een boom. Eigenlijk hadden we hierover kunnen klagen, omdat op onze reservatie online stond: plaats 10 satelliet ontvangst. In de winter zou dit zo zijn geweest als de bomen nog gesnoeid waren maar in de zomer is dit niet, nu we gaan niet dood van Duitse Schlagers dus zijn niet gaan klagen. Ook mocht je een mobiele schotel hebben dan kon je die hier gebruiken en had je perfecte ontvangst. De Wifi ontvangst was 2 tot 3 streepjes, op één avond na is het perfect gegaan ook voor streamen YouTube en Netflix. Het sanitair hebben wij niet gebruikt (omdat wij deze zelf in camper hebben) maar zag er wel netjes uit. Dames en heren apart, ook voor mensen met beperking. Vaatwaslokaal, wasmachine, droogkast, …alles is aanwezig en proper ook nog!

De eigenaars Luc en Illona zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, er hangt een gemoedelijke sfeer wat wel bijdraagt tot een fijne vakantie. De receptie is ook cafetaria waar je kleine drankjes kan krijgen en hier kon je op zaterdag zelfgemaakte pizza’s bestellen (wij de pulled pork, super lekker!), op maandag was er een kibbelingkraampje (waren extreem lekker en niet te vettig!) en op dinsdag was er een kipkraam (deze hebben wij gemist doordat wij al naar huis waren).

Voor kinderen is er een klein speeltuintje en voor de grote kinderen (ook soms volwassenen genoemd) is er aan de receptie 2 tafeltennistafels en een aluminium sjoelbak (dat was geleden van onze jeugd dat we dat nog is deden, pure nostalgie). Wil je dus Sluis of omstreken bezoeken, kom dan zeker naar deze camping.

Komen we nog is terug?
Ja hoor, ideaal om alles te bezoeken en even in rust weg te zijn.

Onze waardering

Wij geven Camping De Meidoorn 4/5 sterren. Waarom geen 5, dit omdat onze elektriciteit 3 x is uitgevallen (door een stekker die te oud was) in de kast, er was beloofd voor satellietontvangst deze was er niet voor ons, wifi signaal veel te slap (in deze tijd is dat onbegrijpelijk). Komen we nog is terug? Ja hoor, ideaal om alles te bezoeken en even in rust weg te zijn.

Contactgegevens

NaamCamping De MeidoornHoogstraat 68
4524 LA Sluis
GPS51.31279, 3.39256+31 (0) 117461662
Websitewww.campingdemeidoornsluis.nlinfo@campingdemeidoornsluis.nl

Kortingen

ACSI
Best Deal Camping Card

Voorzieningen

Stroom6 AmpLozen Chemisch ToiletJa, gratis
Proper WaterJa, gratisLozen afvalwaterJa, gratis
Openbare ToilettenJa, gratisOpenbare DouchesJa, gratis
Wasmachine, DroogkastJa, betalendAfwasplaatsJa, gratis
AfvalverwerkingJa, sorteren:
– Glas
– Papier/karton
– Restafval
WifiJa, gratis

Algemeen

Maximale plaatsen40Maximale lengte9 meter
OndergrondGras
Verharde ondergrond
VerlichtingGans terrein
Aankleding / GezelligheidVeranda was mooi, maar rommelig

Geschikt voor …

12345
Koppels
Vriendengroepen
Families met kinderen
Vaste bewoners
Gasten met tenten
Gasten met honden
Doorreizigers (faciliteiten)Betalend

Onze punten

12345
Algemene waardering
Vriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Rust
Opgeruimdheid
Sanitaire voorzieningenMannen en Vrouwen gescheiden.
Mensen met een beperking eigen badkamer.
Hygiëne van sanitaire voorzieningen
Locatieop 600 meter van centrum sluis
Grasveld & infrastructuur
RecreatieVoor kinderen: Schommel, trampoline, glijbaan
Algemeen: Vrijdag frietjes, zaterdag pizza, maandag foodtruck kibbeling, dinsdag foodtruck met kip
Winkels en voedselvoorzieningen600 meter centrum
1,9 km Jumbo

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button