AppsInformatie

Apps

Welke apps gebruiken wij op onze smartphone?

Wij hebben beide een Android telefoon. Deze apps zijn ook beschikbaar voor andere operatorsystemen, ga naar je eigen app-shop en downloaden maar. De apps hebben we per categorie en dan op alfabetische volgorde geplaatst.

Vak apps


CampingCard ACSI Campings
www.acsi.eu
Deze handige app helpt je bij het vinden van een voordelige camping in het laagseizoen. Of bij het vinden van een geschikte camperplaats. In totaal bevat de app meer dan 3.000 campings die de CampingCard ACSI-kortingskaart in het laagseizoen accepteren.

Campercontact
www.campercontact.com
Campercontact is onderdeel van de NKC, Europa’s grootste camperclub. Met ruim 37.000 camperlocaties in 58 landen bieden de app en website een schat aan reisinformatie voor camperaars.

Camperstop
www.camperstop.com
De Camperstop-App bevat alle ruim 12.000 camperplaatsen verspreid over 30 verschillende Europese landen. Met de app zijn camperplaatsen makkelijk op te zoeken, voorzien van detailinformatie en kunnen deze tevens worden beoordeeld. Door de gegeven informatie en reviews van andere camperaars beoordeel je binnen no-time of de camperplaats geschikt is voor een overnachting met de camper!

Camping-app.eu
www.camping-app.eu
Gemaakt door mensen die echt een camper hebben en weten wat kamperen is. Vind plaatsen langs je reisroute, desnoods zonder internetverbinding. Foto’s, opmerkingen en gebruiksrapporten van de ingerichte camping, camping, parkeerplaats, vrijstaand in de natuur, …

Camping-Car Park
www.campingcarpark.com
Camping-Car Park is een netwerk van meer dan 300 locatie’s voor campers en campervan’s hoofdzakelijk in Frankrijk maar ook door gans Europa.

Met een Pass’étapes (kaart) bent u lid van het Camping-Car Park-netwerk. Voor slechts 5 euro is deze levenslang geldig en geeft u toegang tot de terreinen en diensten. “Open Sesame!”

Campy
www.campy.app
Vind de leukste camper plaats of camping met Campy. Het is super makkelijk om te zoeken en te filteren om die perfecte plaats te vinden tijdens je camper reis. Er zijn 34.539 goed beoordeelde plaatsen beschikbaar. Campy is helemaal gratis. Gemaakt met camper en love in Nederland

FREEONTOUR
www.freeontour.com
Website van de groep Caravaning Customer Connect GmbH. Verbind mensen die rijden met een Bürstner, Carado, Dethleffs, Etrusco, Hymer, Laika, LMC-Caravan, McRent, Niesmann Bischoff, Rent Easy. Er is ook een Freeontour-Card die vele voordelen en kortingen heeft.

park4night
www.park4night.com
Een mooie locatie zoeken om de nacht of gewoon een leuk moment door te brengen. Deel deze leuke plekjes om uit te rusten in je camper, campervan, bestelwagen, … !

Reis apps


Fietsknoop
www.fietsknoop.nl
App voor routes met de officiële knooppuntennetwerk.
Een gratis routeplanner voor fietsen.

izi.TRAVEL
www.izi.travel
izi.TRAVEL is een audiogids voor reizigers. Het is uw persoonlijke toergids, die overal bekend is en u zal dienen als gids voor de meest interessante attracties en museums in bijna 3000 steden overal ter wereld. Als u uw volgende excursie of een museumbezoek plant, of gewoon interesse hebt in een verkenningstocht van uw eigen stad, dan is izi.TRAVEL een onontbeerlijke toepassing voor u!

Polarsteps
www.polarsteps.com
De app om je reizen op een slimme en mooie manier te plannen, te volgen en opnieuw te beleven.

Routiq
www.route.nl
De fietsroutes bestaan voornamelijk uit knooppunten. Deze themaroutes nemen je mee op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsen in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. De routes wijzen je de weg door bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen en door historische dorpen en culturele steden.

Swarm
www.swarmapp.com
Foursquare Swarm is een mobiele app waarmee gebruikers hun locaties met hun vrienden kunnen delen en hun ervaringen in hun persoonlijke levenslogboek kunnen vastleggen.

Recensie apps


Tripadvisor
www.tripadvisor.com
TripAdvisor is een internationale website, waarop deelnemers hun beoordelingen en foto’s kunnen toevoegen van steden en bezienswaardigheden. Er staan meer dan 320 miljoen beoordelingen online. Onderdeel van de TripAdvisor zijn de Travelers Choice Awards voor de bestemmingen.

Vivino
www.vivino.com
Globale community met meer dan 51 miljoen gebruikers, kortingen tot 60%. Zoek op druif, regio of wijn-spijs combinaties om elke keer de perfecte wijn te vinden.

Yelp
www.yelp.com
Yelp is een internetplatform dat door middel van een website en mobiele app consumenten toelaat lokale bedrijven te vinden en recensies te schrijven met foto’s.

Algemene apps


Mobile Postcard
www.bpost.be
Mobile Postcard. Verzend échte fotokaartjes vanop je smartphone, bezorgd in de brievenbus. Een échte postkaart met je eigen foto’s, via prior de volgende werkdag in België bezorgd, van overal ter wereld.

Spotify
www.spotify.com
Muziek voor onderweg, ook onze lijsten van De Spirituele Wereld en We’re Going Up! zijn prachtig.

Strava
www.strava.com
Strava is een website en mobiele applicatie waarmee sportprestaties kunnen worden bijgehouden via GPS. Strava heeft aspecten van een (sportieve) socialemedia-applicatie, omdat gebruikers andere gebruikers kunnen volgen, online clubs kunnen aanmaken, foto’s kunnen delen, uitdagingen kunnen aangaan en reacties kunnen plaatsen.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Bekijk ook
Close
Back to top button