RecensiesWinkels

Bakkerij-Broodjeshuis ’t Aole Ambacht

Websitewww.aoleambacht.nl
Datum bezocht31-08-2022 tot 05-09-2022
Deze verzorgde broodjesservice op camperpark Nuuverstee.

Deze review ook te lezen via Yelp, Google, Facebook.

Toen we verbleven op camperpark Nuuverstee was er een broodjesservice. Deze werkten met deze bakker samen. Ik begin steeds met 2 croissants, 2 sandwiches (witte puntjes) voor Roman en voor mij steeds 2 pistolets (broodjes). Hierbij neem ik ook steeds enkele lokale koffiekoekjes.

Toen we deze bestelling mochten ophalen bij de receptie rook het al erg goed, bij het aanzetten van de croissantjes bij de koffie (ons vast ontbijt) was het meteen de nostalgische herinneringen van vroeger. Ook het rozijnenbrood, wow, wat een smaakexplosie. Dat is het geen we vroeger aten aan tafel (zo maken ze niet meer) maar hier wel.

Wil je lekkere broodjes ga dan hier.

Lees de review van Hans V. voor ’t Aole Ambacht op Yelp

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button