HorecaRecensies

Restaurant Vlint21 (Borger, Nederland)

Websitewww.vlint21.nl
Datum bezocht3 september 2022

Deze review ook te lezen via Yelp, Google, Facebook.

Maaltijdsalade Kip Teriyaki was overheerlijk. Stukjes mango, zongedroogde tomaten, komkommer, udon noodles, en de overheerlijke kip huisgerookt op de carradogrill. Bij de boterhammen was er een potje kruidenkaas bij. Gewoon extreem lekker.

Het 12 uurtje was met er een keuze uit tomatensoep of mosterdsoep. 2 boterhammen met telkens 2 schellen kaas en 2 schellen hesp. Een eitje erop, klein slaatje en een super-extreem-lekkere vleeskroket.

Vriendelijke bediening, snelle service, … de moeite om te gaan eten.

Lees de review van Hans V. voor Restaurant Vlint21 op Yelp

Maaltijdsalade Kip Teriyaki bij Restaurant Vlint21 te Borger, Nederland.
12 uurtje bij Restaurant Vlint21 te Borger, Nederland.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button