HorecaRecensies

Koffie- en Eethuis De Gelderse Poort (Millingen, Nederland)

Websitewww.de-gelderse-poort.com
Datum bezocht6 september 2022, 15.12 uur
7 september 2022, 11.10 uur

Deze review ook te lezen via Yelp, Google, Facebook.

6 september 2022 aangekomen op het terras met een pracht van een uitzicht op de Rijn, een Cola Zero en een Finley Tonic besteld met tapasschotel. Je krijgt hier een vliegendeschotel dat geluid, trilt en lichtjes geeft als de tapasschotel klaar is. Deze moet je dan gaan binnenhalen in het eethuis. De drank was 4.15 min. onderweg en de tapasschotel was zelfs 17 min. Konden we met leven omdat op terras vrij druk was. Detapa’s plank (stokbrood, kruidenboter, olijven, gedroogde worst, brie, parmaham, 6 bitterballen). Lekker wel beetje vettig.

7 september 2022 kwamen we aan rond 11.10 uur gingen op terras zitten bestelde een koffie en latte machiatto en tosti ham/kaas en een uitsmijter kaas/ham. Niets aan op te merken buiten het feit dat de verdwaalde zonnebloempitten hier raar bij waren.

Lees de review van Hans V. voor De Gelderse Poort op Yelp

Tapa’s plank (stokbrood, kruidenboter, olijfen, gedroogde worst, brie, parmaham, 6 bitterballen) bij De Gelderse Poort in Millingen aan de Rijn (Nederland)
Tosti Ham/Kaas bij De Gelderse Poort in Millingen aan de Rijn (Nederland)
Uitsmijter Ham/Kaas bij De Gelderse Poort in Millingen aan de Rijn (Nederland)

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button