HorecaRecensies

Eethuis De Rozentuin (Kessel, Nederland)

Websitewww.rozentuin.nl
Datum bezocht9 september 2022, 12:20 uur

Deze review ook te lezen via Yelp, Google, Facebook.

Toen we aankwamen ging je door het overdekte terras en de prachtige veranda. In de zaak die vele groter toont dan buiten, zag je veel leuke decoratie van uit den ouden tijd, buiten is ook alles versierd en er is een prachtige siervijver met vissen. De menukaart staat op tafel een kaftje dat je kan bladeren op een originele manier. We bestelde bij de dienster (die zeer vriendelijk, humoristisch en behulpzaam was) onze drank (Cola Zero en Latte Machatto) na 2 min. kwam deze op tafel.

Voor het eten kozen we een Uitsmijter De Rozentuin (met extra gele en rode paprika, champignon, ui en stukjes spek) en een Tosti Ham/Kaas. Beide lekker uitgevoerd. Het ei bij de uitsmijter was perfect (eindelijk is niet doorbakken, zodat het lekkere eigeel nog over je smijter druppelt.). Omdat ze zelfgemaakte vleeskrokketten hebben, bestelde we er elk 1 bij. Deze was fijner en kruidiger gemaakt. Zeer lekker.

Omdat het nog regende bestelde we maar een appelgebak en een pannenkoek (met bloemsuiker en siroop). Na 7 minuten kwam alles aan tafel. Het appelgebak was nat tot zompig wat het zo lekker maakt. De pannekoek was droog en niet vettig gebakken en was ook van nature niet echt zoet. Goed gedaan dus!

Mocht je naar Kessel komen, dan is dit zeker een aanrader.

Lees de review van Hans V. voor Eethuis De Rozentuin op Yelp

Cola Zero en Latte Machiatto bij Eethuis De Rozentuin in Kessel (Nederland).
Tosti Ham/Kaas bij Eethuis De Rozentuin in Kessel (Nederland).
Uitsmijter De Rozentuin bij Eethuis De Rozentuin in Kessel (Nederland).
Appelgebak bij Eethuis De Rozentuin in Kessel (Nederland).
Pannekoek Naturel bij Eethuis De Rozentuin in Kessel (Nederland).

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button