2022Onze Reistrips

Het Meetjesland (België)

Polarsteps

Reisverslag

Eerste enkele statistieken

Fiets kilometers31,9 km
Auto kilometers186,4 km
Tijd onderweg3:29 uur
Gemiddelde snelheid53 km/uur
Gemiddeld verbruik9,8/100 km
Diesel

Welke verblijfsplaatsen?

24 september tot 26 september 2022 Camperhoeve ’t Caprihof (Bassevelde)

Zaterdag 24 september 2022

Op zaterdag 24 september 2022 kwamen we aan bij Camperhoeve ’t Caprihof in Bassevelde om 16:10 uur. Als je aankomt moet je even een belletje doen aan Hans (de eigenaar die op zijn melkgeitenboerderij bezig is). Hij (of zijn vrouw Delphine) komt je dan verwelkomen en wat uitleg geven. Wij kregen eerst Hans te zien en denk paar uurtjes later kwam Delphine zich voorstellen en ons verwelkomen ze had tevens lekkere vlaai gemaakt van geitenmelk en had twee stukjes voor ons bij (kei lekker waren ze). Ze vertelde ons dat ze de gasten steeds doet verrassen met zoetigheden gemaakt met geitenmelk (pudding, rijstpap, pannenkoeken, vlaai, …).

Ondertussen heeft Roman ook even de drone omhoog gelaten om enkele beelden al te maken van de camperhoeve. Opeens stond Roman daar met een cadeautje voor Hansje, een prachtige Boska Partyclette Oslo (Raclette set). We hebben zit meteen geprobeerd tijdens het eten en het is meteen goedgekeurd, zalig lekker. Tijdens het eten stond het zoontje van Hans en Delphine aan onze camper, met nog warm en vers gemaakte rijstpap van geitenmelk en een klein potje kandijsuiker erbij. Kei lief weer en oh zo lekker. Zelfs Roman vond dit lekker want normaal eet hij niets met melk en zo (beetje lactoseallergie).

Voor de rest tv gezien en gaan slapen.

Zondag 25 september 2022

Om 8 uur werd Roman wakker van geritsel aan de deur en toen hij keek stond onze bestelling van de bakker aan de deur. Lekkere koffiekoekjes en croissantjes. In de voormiddag heeft Roman nog eens gedronet en Hans is begonnen aan de eerste vlog. ’s Middags wat gegeten en we zijn onze fietstocht gaan maken met Hans zijn nieuwe speeltje de Garmin Edge 1030 Plus Fietscomputer.

 • Sas van Gent
  • Industrieel Museum Zeeland
  • Industrie (suikerrafinaderij)
  • Hubbrücke
  • Recht door zee
  • Kleine kerkje
  • Haven
  • Cuyperskerk aan Markt 4
  • Waterpomp
  • Bolwerk Generaliteit
 • Assenede
  • Gemeentehuis
  • Sint-Petrus en Sint-Martinuskerk
  • Oud Gemeentehuis
 • Bassevelde
  • Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartkerk

Maandag 26 september 2022

Opgestaan, ingepakt en door de regen naar huis gereden.

YouTube

Er zijn 2 vlogs voorzien. Onze playlist kan je hier bekijken:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLX70CsZsjXV94gxzqlMxuM1_a66JYXFxt

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button