RecensiesWinkels

Jonabrood (Zelzate, België)

Websitewww.jonabrood.com
Datum bezochtbesteld op zaterdag 24 september 2022
ontvangen op zondag 25 september 2022

Deze review ook te lezen via Yelp, Google, Facebook.

Op zaterdag 24 september 2022 stonden wij op Camperhoeve ’t Caprihof in Bassevelde. Hier kan je op een formulier aanduiden wat je wenst voor 16.00 uur en dan bestellen zij alles bij deze bakker.

Op zondag 25 september 2022 was het geleverd aan de camper en dit al rond 08:30 uur. Wij hadden 4 croissants, 1 lange suisse, 1 boterkoek met pudding, 1 BBQ foccaciabrood.

De croissants zat een laagje suikerwater of abrikozenconfituur over. Dit was anders dan we gewend waren maar daarom niet minder lekker. De lange suisse was ovenheerlijk, lekker veel rozijntjes en lekkere glazuur erover. De crèmekoek met pudding en chocolade was extreem lekker.

Het enigste wat wij minder vonden was de focacciabrood. Wij maken deze zelf thuis naar Italiaans recept van chef Fausto van het Unesco Werelderfgoedrestaurant U Giancu uit Rapallo. Deze was extreem dik wel 10 cm bij ons. Normaal is focaccia maar 0,5 cm maximum en volledig vettig (met nog resten) van de olijfolie. Dit was voor ons eerder een mediterraans brood, dit was wel lekker maar iets te droog.

Croissant van Jonabrood te Zelzate, België.
Lange Suisse van Jonabrood te Zelzate, België.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button