2022Onze Reistrips

Weert (Nederland)

Polarsteps

Reisverslag

Eerste enkele statistieken

Fiets kilometers19,6 km
Auto kilometers189,7 km
– Heen 90,1
– Terug 99,6
Tijd onderweg03:45 uur
– Heen 1:45 uur
– Terug 2:00 uur
Gemiddelde snelheid51 km/uur
Gemiddeld verbruik9,2/100 km

Welke verblijfsplaatsen?

12 tot 14 november 2022Hoeve Lieshout

Zaterdag 12 november 2022

Hans heeft gewerkt tot 16 uur nog en Roman heeft ondertussen Ons Delfin in geladen. Rond 17 uur zijn we dan vertrokken naar Weert. Deze keer via een andere route, want Hans rijd regelmatig naar Weert voor een groothandel van zijn webshop maar wou een andere route proberen. Deze was korter in kilometers maar langer in tijd wel. Goed aangekomen, ons aan gaan melden en ze vertelden dat er 6 amp elektriciteit in de prijs inbegrepen is. Maar je kan deze verhogen per 2 amp (en per meerwaarde) tot 16 amp. Geparkeerd, alles klaargemaakt en meteen gaan eten. Hierna gaan afwassen, tv gezien en gaan slapen.

Zondag 13 november 2022

Hans was vergeten zijn wekker uit te zetten dus meteen wakker om 8u30. Dan maar uit bed gegaan en meteen kleine wandeling gemaakt en foto’s gemaakt van de camperplaats. Roman is dan meteen ook met de drone gaan vliegen, want het kon ’s avonds slecht weer worden. Voor de rest rustig de voormiddag in gedobbert en rond 12:30 uur vertrokken voor onze fietstocht.

  • Paterskerk
  • Wilhelmus Hubertusmolen
  • Sint Oda Molen
  • St. Rumolduskapel
  • Aankomst Sinterklaas per boot

Na deze fietstocht nog even in de zon gaan zitten en kennisgemaakt weer met leuke mensen uit Merksem. Deze man ook geholpen met uitleg over de drone en wat dronen in houd. Dan hebben we lekker gekookt, de afwas gedaan, tv gezien en gaan slapen.

Maandag 14 november 2022

Wakker geworden en rond 10 uur gingen we betalen in het fiets-wandelcafé van Hoeve Lieshout. Hier hebben we een koffie aangeboden omdat de bazin (de mama) even weg was met de auto. Betaald en naar huisgereden. Thuis rond 13:05 uur en dan eerst de koelkast uit geladen. Hier na eerst gegeten, meteen ontbijt en middageten. Toen is de grote kuis begonnen want Ons Delfin gaat in winterslaap tot februari/maart 2023.

YouTube

Ons reisverslag kan je hier bekijken.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button