HorecaRecensies

Brasserie De Viertorre

Op camping Kompas in Nieuwpoort is er de brasserie De Viertorre.

Hans at het Oostends vispannetje (extreem lekker, grote stukken vis en veel garnalen) met een lekkere gewone puree. Roman at een vol-ou-vent met frietjes en een lekker slaatje erbij. Allebij extreem lekker en zeer culinair.

Als dessert was er een perengebakje met kaneelijs en een tiramisu. Beide weer extreem lekker.

De prijzen waren hier hoe een brasserie is, maar voor ons zeer oké met lekkere wijnen erbij.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button