HorecaRecensiesWinkels

Hoeveslagerij Verstraete (Zwevezele, België)

Hoeveslagerij en Traiteur Verstraete

Op zaterdag 18 maart 2023, op het Camperfestival van Kompas Camping in Nieuwpoort, was er een BBQ. Deze was verzorgt tot in de puntjes door Hoeveslagerij Verstraete.

Tomaten, boontjes, pastasalade, aardappelsalade, gemengde sla, witte kool met currykruiden, geraspte wortelen, blokjes komkommer, warme champignonsaus, warme bearnaisesaus, mayonaise, tomatenketchup en grof brood.

Het vlees was niet verbrand, maar extreem lekker. Keuze uit worst, hamburger, ribbekes, varkenslapje, spek, kippenbouten en state-of-the-art chateaubriand. Super lekkere vleesjes.

Wat lekker zacht, mals, vochtig gebakken. Zo lekker hebben we nog nooit een BBQ gegeten.

Een aanrader als je deze als traiteur wilt of als je vleesjes wilt. Want bij hun kan je deze gaan kopen. Bezoek ze in Zwevezele of via www.hoeveslagerijverstraete.be.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button