ProductenRecensies

Bolero Limonade

Even erbij zeggen dat wij af en toe producten steunen waar wij achter staan. Deze zijn zeker niet gesponsord maar hebben we leren kennen. Zo waren we lang aan het zoeken geweest achter deftige suikervrije, calorie-arme limonade. Dankzij onze vriend Regilio Van den Bril hebben wij de Bolero Limonade ontdekt.

Hij was nog langer dan ons opzoek naar de juiste limonade die ook lactosevrij en glutenvrij was en zonder conserveringsmiddelen zat. Deze bevat natuurlijke kleurstoffen en telt meer dan 75 smaken, dus de jouwe zit er zeker bij.

Het zijn eigenlijk poedertjes in een sachet waarop staat dat het goed is voor 1,5 liter limonade. Mijn persoonlijke mening is dat je gerust een sachet kan gebruiken voor 3 liter.

Hoe bereid je deze?

  • Ik neem een fles 1,5 liter geen-bruisend water.
  • Hier doe ik een half zakje in en schud ik de fles.
  • Dan zet ik deze weg in de ijskast.
  • Na een half uur is het goed verdeeld in het water en kan je het lekker drinken.

Op dorstige momenten zijn de Ice Tea smaken super lekker. Mijn man Roman drinkt dan eerder smaken zoals pina colada, mojito, red sangria en rum. Ideaal als alcohol vervanger (deze zijn trouwens non-alcoholisch).

Weetjes

  • Verschillende dieëtisten schrijven dit voor als geschikt te zijn voor een koolhydraatbeperkte leefstijl of ketogeendieet
  • Je kan er zelfs met koken.
  • Het is een Belgisch product van An Van de Steene uit Lokeren.

Informatie

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button