CamperplaatsenRecensies

Camperpunt ’t Heksken (Westouter, België)

Onze waardering


4/5

Eerste keer

Vrijdag 14 tot woensdag 19 april 2023

Deze camperplaats was slechts 3 weekends geopend (sinds 1 april 2023) toen wij toekwamen. Via een handig webformulier maakte wij onze reservatie. Aangekomen na een ritje van een 2 uur konden we schoon water nemen op de service plaats. Er wordt gevraagd om met de snuit naar de middenweg te staan, dit voor privacy en makkelijk uitrijden. We merkten op dat je een verloopadapter nodig hebt om aan te sluiten op een huishoudelijk stopcontact, vergeet deze dus niet mee te nemen, deze camperplaats is nog volledig in ontwikkeling en zal in de toekomst voorzien worden met de gebruikelijk stroomaansluiting . Eerste indruk, we bevinden ons in een toch wel rustig gelegen landbouwgebied (af en toe een verwaarloosbare tractor die voorbij zoeft). Vooraan bevind zich een oude caravan als infopunt, hier zijn heel veel infobrochures van de regio. In het centrum van Westouter, een goede 800 meter bevind zicht een kleine supermarkt, een lekker eethuis In de Zwaan en enkele cafés waar je een lekkere Picon kan drinken. Heb je brood broodnodig dan kan je terecht bij de broodautomaat op 600 meter van de camperplaats. Een elektrisch ondersteunde fiets is echt wel nodig voor deze regio vanwege zijn heuvelachtig karakter. Een geoefende fietser kan hier zijn hartje ophalen met de diverse heuvels en ook bekende straten waar bekende wielerkoersen elk jaar hun parcours vinden. De wifi installatie was nog niet volledig in orde, twee zendmasten moesten nog geplaats worden, een 2.4GHz en een 5Ghz netwerk is voorhanden, toch enkel het 2.4Ghz werkte prima, Netflix, Amazon Prime, YouTube werkte prima. Ontvangst van Astra3 met de schotelantenne ging prima, wij stonden op plaats 5. Alle plekken zijn verhard, lopen iets schuin af waardoor een oprijblok nodig kan zijn aan de linkerkant. Geen probleem voor wie een automatische level systeem heeft op zijn camper.

Tweede keer

Vrijdag 22 tot zaterdag 23 september 2023

Nog steeds de perfecte plaats om een tussenstop te maken richting Frankrijk.

Contactgegevens

NaamCamperpunt ’t HekskenAdresPoperingestraat 27a
8954 Heuvelland
GPS50.80332, 2.744Telefoon+32 (0) 499390543
Websitewww.theksken.beMailtheksken@gmail.com

Voorzieningen

Stroom10 A, let wel op dit is een normaal stopcontact. Vergeet hiervoor je verloopadaptor niet. (in de toekomst wordt dit nog aangepast)Lozen Chemisch ToiletGratis
Proper WaterGratisLozen afvalwaterGratis
Openbare ToilettenGratisOpenbare DouchesGratis
Wasmachine, DroogkastAfwasplaats
AfvalverwerkingGesorteerd (PMD, Rest, Papier/karton)WifiUitstekend

Algemeen

Maximale plaatsen27Maximale lengte9 meter
OndergrondVerhardVerlichtingOp elke plaats.
RomantiekFruitbomenSatellietontvangstOveral oké

Geschikt voor …

12345
Koppels
Vriendengroepen
Families met kinderenEr is een speeltuig aanwezig.
Vaste bewoners
Gasten met tenten
Gasten met caravan
Gasten met honden
Doorreizigers (faciliteiten)€ 5,00 voor serviceplaats

Onze punten

12345
Algemene waardering
Vriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
RustJe ligt in landelijk gebied met landbouw, ook lig je aan een straat met wat verkeer. Toch was het rustig.
Opgeruimdheid
Sanitaire voorzieningenBij meer dan 8 campers is het sanitair gescheiden, onder de 8 campers is gemengd.
Hygiëne van sanitaire voorzieningenZeer proper, goed onderhouden
LocatieStad Poperinge op 8 km.
Grasveld & infrastructuurPrachtig gemaakt, overal gras en fruitbomen. De camperplaats en weg is met verhard met steentjes.
RecreatieNiets, in de zomer gaan ze wel BBQ’s doen.
Winkels en voedselvoorzieningen800 meter supermarkt + restaurantjes.

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button