CampingsRecensies

Camping & Gastenverblijf De Brembroeken (Vortum-Mullem, Nederland)

Aankomstdonderdag 27 april 2023
Vertrekmaandag 1 mei 2023

Onze waardering


4/5

Gereserveerd via handig formulier op de website. Bij aankomst vriendelijk onthaald door Erik en Suuz de eigenaren. Ze gaven ons een perfecte rondleiding over de gehele locatie. Suuz kookt 3x per week voor de gasten, voor een kleine prijs hebben wij ons ingeschreven voor op vrijdagavond te genieten van Varkenshaassaté met pindasaus, kroepoek en huisgemaakte Atjar Tjampoer. Extreem lekker gekookt Suuz! Onze plaats was niet zo recht maar met de levelers was dit geen probleem. Op 4 km heb je een supermarkt (Plus) in Vierlingsbeek en op 6 km heb je (Jumbo, Albert Heyn, Jan Linders, … en een gans winkelcentrum dat ook open op zondag is) Boxmeer.

Deze locatie is gemengd met caravans en campers. De satalietverbinding was geen probleem doordat er bijna nergens bomen staan, ook de wifi was op glasvezel dus als je verbinding kreeg (met 5 verbindingspunten) was het perfect. In de gemeenschappelijke ruimte vind je immens veel brochures en flyers over de regio, streekproducten (wijn, honing, zelfgemaakte jam, …), gezelschapsspelletjes, een tv, je kan hier ook een handijsje vragen (frisco of ijswafeltje). De broodjesservice is ook top (misschien een uitbreiding voor zachte broodjes).

De rust is zalig, buiten een vogeltje of een koe die loeit is het vredig ontspannen hier. Je zit tegen (op 5 min. met fiets) het UNESCO Werelderfgoed De Maasheggen, leuk om met fiets of te voet door te gaan.

Contactgegevens

NaamCamping-Camperplaats-Gastenverblijf De BrembroekenAdresBrembroeken 1
5827 AH, Vortum-Mullem
GPS51.61455, 5.98277Telefoon+31628179430
Websitewww.brembroeken.nlMailinfo@brembroeken.nl

Voorzieningen

StroomJa, 6ALozen Chemisch ToiletGratis
Proper WaterGratisLozen afvalwaterGratis
Openbare ToilettenGratisOpenbare DouchesGratis
Wasmachine, DroogkastBetalendAfwasplaatsGratis
AfvalverwerkingGlas en restWifiGlasvezel (verschillende open netwerken)

Algemeen

Maximale plaatsen25Maximale lengteOnbeperkt
OndergrondGrasVerlichtingAan het sanitaire blok
RomantiekVogelhuisjes, hagen, fruitbomen, koeien, schapen, …SatellietontvangstOveral perfect (nergens bomen)

Geschikt voor …

12345
Koppels
Vriendengroepen
Families met kinderenGeen speeltuigen voor kinderen
Vaste bewoners
Gasten met tenten
Gasten met caravan
Gasten met honden
Doorreizigers (faciliteiten)€ 5,00

Onze punten

12345
Algemene waardering
Vriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Rust
Opgeruimdheid
Sanitaire voorzieningen
Hygiëne van sanitaire voorzieningen
LocatieJe zit tegen (op 5 min. met fiets) het UNESCO Werelderfgoed De Maasheggen, leuk om met fiets of te voet door te gaan.
Grasveld & infrastructuur
RecreatieGezelschapsspellen, drankgelegenheid, streekproducten in gemeenschappelijke ruimte
Winkels en voedselvoorzieningen4 km supermarkten (Vierlingsbeek), 6 km supermarkten en winkels (Boxmeer)

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button