CamperplaatsenRecensies

Camperplaats De Balense Weide (Balen, België)

Aankomstvrijdag 5 mei 2023
Vertrekzondag 7 mei 2023

Onze waardering


4/5

Aangekomen op vrijdag en meteen als cadeau hadden we een wolkbreuk bij. Hoewel het grasveld nog perfect rijdbaar was, onze levellers zijn door die regenval wel 2 cm de grond in geboord (sorry). Het sanitair was een beetje verouderd maar douches, wastafels en toiletten waren proper en goed onderhouden. Chemisch toilet is tegen de sanitaire blok, zuiver water nemen is hier ook (gieteren is beste manier) let hier ook op want ze hebben aan cafetarie ook water hangen voor zwembadjes te vullen of auto te wassen (dit is pompwater), geen afwastafel, sataliet perfect ontvangst, geen wifi in de buurt en 4G durft wel eens te haperen. De plaats heeft een gemeenschappelijke ruimte (misschien hier wifi voorzien), er is een kleine cafetaria, een dierenweide (geiten, emoe’s, eenden, pony, walibi, kippen, …). De electriciteit is er en betaal je per kwh, je schrijft voor en na samen met eigenaar de standen op (wij hadden 75 kwh verbruikt en moesten toen € 7,5 betalen). De camperplaats ligt wel tegen een drukke weg (hier niet zo veel last van gehad) tegen avond viel de drukte naar beneden. De eigenaars zijn zelf camperaars dus hebben deze ingericht volgens hun idee. Ze hebben wel plannen maar rustig aan. Je zit hier bij het bekende ‘Fietsen door de bomen’ (fietsknooppunt 272, op 4 km), ‘Duitse militaire begraafplaats’ (op 5 km, zeker ook de taverne daar doen, zeer democratisch en lekker), diverse leger musea (aan Kamp van Beverlo, 5,5 km). Wil je liever wandelen dan is Bosland ideaal voor je.

Contactgegevens

NaamDe Balense WeideAdresKerkhovensesteenweg 508
2490 Balen
GPS51.15716, 5.26111Telefoon+32 (0) 473 629 284
WebsiteFacebook: debalenseweideMaildebalenseweide@hotmail.com

Voorzieningen

Stroom6A, (betaling per amp)Lozen Chemisch ToiletGratis
Proper WaterGratisLozen afvalwaterGratis
Openbare ToilettenGratisOpenbare DouchesGratis
Wasmachine, DroogkastAfwasplaats
AfvalverwerkingSorterenWifi

Algemeen

Maximale plaatsen15Maximale lengte10 meter
OndergrondGrasVerlichtingBegin van camperplaats en sanitaire blok.
RomantiekBoerderijdiertjes, reuze paddestoelen SatellietontvangstPerfect

Geschikt voor …

12345
Koppels
Vriendengroepen
Families met kinderenEr zijn speeltuigen aanwezig en een boomhut
Vaste bewoners
Gasten met tenten
Gasten met caravan
Gasten met honden
Doorreizigers (faciliteiten)

Onze punten

12345
Algemene waarderingZeer proper en mooi
Vriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
RustDe camperplaats ligt tegen een drukke weg (hier niet zo veel last van gehad) tegen avond viel de drukte naar beneden.
Opgeruimdheid
Sanitaire voorzieningenDeze is verouderd.
Hygiëne van sanitaire voorzieningen
Locatie4 km Fietsen door de bomen, 5 km Duitse militaire begraafplaats, …
Grasveld & infrastructuur
RecreatieSpeeltuigen voor kinderen en boomhut
Winkels en voedselvoorzieningen400 meter supermarkt (Spar), Bakker 1 km, 1 km restaurant De Waterkant, 4 km restaurant aan Duits Militair Begraafplaats.

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button