HorecaRecensies

Restaurant de Cockpit

Je moet hier normaal niet reserveren, maar het kan je zuur opbreken als je onaangekondigd komt.

1ste keer (1 juni 2023, 14:00 uur)

Aangekomen, verwelkomd en naar onze gereserveerde tafel gebracht op terras.
Geitenkaas sla met peren en Carpacciosla. Beide extreem lekker

2de keer (1 februari 2024, 12:40 uur)

Ongeveer hetzelfde besteld als de eerste keer, het is er gewoon goed, lekker, gezellig en schoon omdat je de vliegtuigjes ziet aankomen en opstijgen.

Restaurant de Cockpit
Pastoor van Breugelstraat 93a, 4744 RC Bosschenhoofd
016 531 31 29, www.de-cockpit.nl

1ste keer

2de keer

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button