HorecaRecensies

Tasty Truck

Het is zaterdag 3 juni 2023, we zijn op camperplaats Mieke’s Hof in Hoeven. Hier is dit weekend het Italiaans Arrangement. De foodtruck Tasty Truck uit Mierlo is hier om ons lekker te laten genieten.

We beginnen met anti-pasti, Italiaanse charcuterie en kaas. Hierna een lekker pomodorisoepje. Eigenlijk een tomatensoep met Italiaanse groenten garnituur en wat room.

Dan hebben we keuze uit 5 soorten pizza’s, deze worden vers bereid en gebakken. De keuze was uit pizza salami, pizza tonijn, pizza funghi, pizza hawai, pizza margherita. Ook van pasta hadden we keuze uit Pasta Pesto of Pasta Bolognese.

Als dessert was er Tiramisu, pana cota en chocomousse. We konden ook een lekkere koffie of cappuchino krijgen met een biscotti.

Voor de zittenblijvers net voor ze vertrokken kon je nog een digestief gehad, deze wat een limoncello.

Alles was proper verzorgd, lekker en hygiënisch.

Informatie

Tasty Truck

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button