CamperplaatsenRecensies

Camperplaats De Spekdonken (Vessem, Nederland)

Hier kan je de recensie van Camperplaats De Spekdonken vinden. Het verslag van Boerderijterras De Spekdonken kan je hier lezen. We zijn in totaal nu 3 maal hier geweest. Telkens je leest ga je onze andere verslagen ook lezen.

Eerste maal

AankomstVrijdag 4 maart 2022, 18.10 uur
VertrekMaandag 7 maart 2022, 10.08 uur

Voor je vertrek zeker even een belletje doen voor plaats, want deze plaats is druk bezocht en zal vele drukker nog worden met die net geopende Boerderijterras waar je overheerlijke hamburgers, stoofvlees van het huis en zoveel meer kan bestellen (onze recensie lees je hier.)

De plaatsen zijn voor 90 % verhard. Bij sommige plaatsen liggen kleine palletjes om voor je inkomdeur te leggen als het te nat is. De camperplaats zelf is ruim, de plaats is 9 op 10 meter dus genoeg plaats voor camper en luifel.

Het sanitaire blok is helemaal achteraan en bevat 4 badkamers met douche, toilet en wasbak. Deze zitten in een soort container en zijn wel aan vervanging toe, maar we hoorden van de uitbaters dat hier een splinternieuwe sanitaire blok gaat komen (hopelijk met 2 of meerdere afwasplaatsen voor ons bestek, borden en glazen mocht je hier niet willen eten in het boerderijterras.

De algemene informatieshut is uitgebreid met talrijke routes voor fietsers en wandelaars, ook ligt hier het gastenboek, flyerstand, papiertjes voor de broodjesservice, boekenkast en een pick-nicktafel om hier te zitten. Hiernaast bevindt zich ook een Jeu de boules (petanque) baan.

Je kan een rondleiding vragen op de boerderij tussen de melkkoeien, pony’s bij de zoon des huizes. Maar ook de varkens kan je bezoeken achter het sanitaire blok.

Voor mensen met een schotelantenne, geen enkel probleem. De wifi geeft maar 1 streepje weer maar het is supersnel. Met net dat ene streepje kon ik onze eerste vlog uploaden op een 21 minuten (bij ons thuis is dit 50 minuten).

Wij komen terug, al is het maar voor de hamburgers te eten.

Tweede maal

Aankomstvrijdag 8 juli 2022, 15:30 uur
Vertrekmaandag 11 juli 2022, 10:30 uur

De elektriciteit is hier aangepast. Als jij je aanmeld dan zetten ze ook je elektriciteit aan met een app. Dit hebben ze veranderd door dat er in de winter meer en meer verbruik was door kleine kacheltjes.

Aan de voorkant van het gebouw komt een grote melkautomaat zodat jij de lekkere romige melk van hun koeien kunt kopen.

Derde maal

Aankomstwoensdag 14 juni 2023
Vertrekzondag 18 juni 2023

Vanaf nu betaal je € 0,50 / kilowat. Er is een supermooi sanitaire unit gekomen, met extreem grote douches en douche voor mensen met beperking. Douches kosten € 1,00. Hebben vernomen dat ze de versiering, omheining wat gaan vernieuwen.

Onze waardering

Contactgegevens

NaamCamperplaats De SpekdonkenHeikesestraat 8a
5512 PA Vessem
GPS51.43986, 5.27892+31 (0) 6 57748888
Websitewww.de-spekdonken.nlinfo@de-spekdonken.nl

Aangesloten bij:

Langs Boerenerven

Kortingen

Voorzieningen

Stroom10 AmpLozen Chemisch ToiletJa
Proper WaterJaLozen afvalwaterJa
Openbare ToilettenJaOpenbare DouchesJa, betalend € 0,50
Wasmachine, DroogkastNeeAfwasplaatsNee
AfvalverwerkingJa, sorteren:
– Glas
– Papier/Karton
– Plastick
– Rest
WifiJa

Algemeen

Maximale plaatsen25Maximale lengte10 meter
OndergrondCamper: Grasdals
Luifel: Gras
VerlichtingVolledig terrein
Romantiek– De bordjes van de staanplaatsen zijn genaamd naar de koeiennamen.SatellietontvangstOveral

Geschikt voor …

12345
Koppels
Vriendengroepen
Families met kinderen
Vaste bewoners
Gasten met tentenGeen voorzieningen
Gasten met honden
Doorreizigers (faciliteiten)Geen voorzieningen

Onze punten

12345
Algemene waardering
Vriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Rust
Opgeruimdheid
Sanitaire voorzieningenEr zijn 4 badkamers aanwezig achteraan met telkens douche, wasbak en toilet.
Hygiëne van sanitaire voorzieningenProper maar oubollig en versleten
Locatie
Grasveld & infrastructuur– Melkkoeien + 2 varkens
– op erf is er een Boerderijterras De Spekdonken (Vessem, Nederland)
– Gemeenschappelijke schuur met informatie over wandelingen, fietstochten, vuurkacheltje, kast met boeken en tijdschriften
– Broodjesservice
RecreatieAls je aanvraag doet kan je elke ochtend om 10.00 uur rondleiding krijgen op de boerderij
Winkels en voedselvoorzieningen7 min. supermarkt Coop

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button