CamperplaatsenRecensies

Floreal Camper Park Blankenberge (Blankenberge, België)

Onze waardering


4/5

Eerste bezoek

Aankomstdonderdag 29 maart 2023, 12:00 uur
Vertrekzaterdag 1 april 2023, 15:00 uur

Dit camperpark behoort toe aan de Floreal Group (Sinds 1939 zet de Belgische groep Floreal solidaire vakantiecentra op die de waarden van het toerisme voor allen uitdragen). Je kan via het handige formulier op de website je plaats reserveren of aan de reservatiezuil aan de inkom van het camperpark. In het midden naast het sanitair blok vind je de serviceplaats (lozen chemisch toilet, proper water, water lozen, …). Hiernaast staan er 4 containers voor je afval (plastick, rest, papier/karton, glas).

Je plaats is voldoende groot, je staat op betonnen grasdals die vrij schots en scheef liggen. Onze levelersysteem weigerde automatisch te gaan, dus moesten manueel bijstellen. Door het te natte weer was de ondergrond vrij drassig, dus telkens je op een tegel wandelde spatte er vrij veel water naar boven. Je mag gebruik maken van alle faciliteiten op het domein van Floreal. Doordat het grote hotel naast de camperpark ligt kan je hier gaan eten in het restaurant (wel reserveren) of in de tea room (à la carte). Er is ook een broodjesservice aanwezig, deze dien je de dag van te voren voor 16 uur laten weten aan de receptie van het hotel. Hier kan je ook alle atributen halen voor mini-golf, ping-pong, jeu-de-boulles, poolen (in tea room), zelfs gezelschapsspellen kan je er huren. Sanitaire blok was zeer goed onderhouden en proper. Wij vonden het wel wat weinig voor 40 camperpark plaatsen.

De gratis wifi werkte alleen aan sanitaire blok, over geheel de camperpark ging het niet. Er waren storingen, ze wisten dit, maar er gebeurde niets aan (wisten we van de andere camperaars). Wij kregen de opmerking dat we een film konden komen downloaden in het receptiegebouw om later te zien in camper. De tv-satteliet werkte perfect, overal hier bereikbaar signaal. Op de camperplaats is er geen verdere romantiek te beleven. Hier bedoelen we mee dat er geen aankleding was buiten een paar struikjes tussen de camperplekken.

Tweede bezoek

Aankomstdonderdag 22 juni 2023, 13.10 uur
Vertrekzondag 25 juni 2023, 22:10 uur

De wifi was deze keer gemaakt en ging perfect. De sanitaire unit werd 2 maal gepoetst (’s morgens en ’s namiddags) wel merkte we dat er gepoetst werd maar de toiletten werden soms overgeslagen. Terug gaan eten in het complex hierover geen opmerkingen.

Contactgegevens

NaamFloreal Camper Park BlankenbergeAdresKoning Albert-I-laan 81
8370, Blankenberge
GPS51.31628, 3.14576Telefoon+32 800 11 505
Websitewww.florealgroup.be/nl/camping/camper-park-blankenbergeMailinfo@florealgroup.be

Voorzieningen

Stroom16 ampLozen Chemisch ToiletGratis
Proper WaterGratisLozen afvalwaterGratis
Openbare ToilettenGratisOpenbare DouchesGratis
Wasmachine, Droogkastin hoofdgebouw, betalendAfwasplaatsGratis
AfvalverwerkingGratisWifiGratis, bij ons werkte dit open netwerk niet. Er waren stukken al enkele dagen, maar werd niets aan gedaan (hoorden we van andere gasten)

Algemeen

Maximale plaatsen42Maximale lengte9 meter
OndergrondVerhardVerlichtingGeheel terrein
Romantiekniets aangekleedSatellietontvangstPerfect

Geschikt voor …

12345
Koppels
Vriendengroepen
Families met kinderen
Vaste bewoners
Gasten met tenten
Gasten met caravan
Gasten met honden
Doorreizigers (faciliteiten)

Onze punten

12345
Algemene waardering
VriendelijkheidIn hoofdgebouw en tea room oké.
Prijs-kwaliteitverhouding
Rust
Opgeruimdheid
Sanitaire voorzieningenWe vonden het weinig voor 40 plaatsen.
Hygiëne van sanitaire voorzieningenProper, goed onderhouden
Locatieop 10 min. wandelen van centrum, op 5 min. wandelen van tram, supermarkt.
Grasveld & infrastructuurHet regende bij ons dus zeer drassig. De betonnen grasdals lagen vrij schuin, veel sporen in gras naast goot (kort voor uitrijden plaats).
RecreatieOp het domein Floreal is er genoeg, mini-golf, jeu-de-boulles, speeltuigen, ping-pong, …
Winkels en voedselvoorzieningenNaast domein een supermarkt, centurm op 10 min. wandelen, overkant Sea Life Center

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button