2023Onze Reistrips

Vriendenweekend

Hans is deze keer alleen gereden naar de camperplaats en pas 2 dagen later is Roman afgekomen.

Polarsteps

Reisverslag

Welke verblijfsplaatsen?

14 tot 19 juni 2023Camperplaats, Boerderijterras De Spekdonken

Woensdag 14 juni 2023

Hans is aangekomen rond 13:00 uur, rustig water genomen, gesetteld op mijn gereserveerde plaatsen, ja want ik had eerder in de maand al 3 plaatsen gereserveerd. 1 voor Ons Delfin, 1 voor Casa Cabellero, 1 voor Guy en Marleen. Die hun plaatsen extra gemarkeerd met een papiertje. Gegeten, de nieuwe sanitaire unit gaan bekijken en gebruiken. Dan ben ik gaan kleuren. Rond 17u30 is Peggy & Cees met bumper aangekomen (Casa Cabalero). Samen bbq gedaan.

Donderdag 15 juni 2023

Ontwaakt, broodjes gaan halen en samen met Peggy spek en eieren gegeten. Cees was ondertussen naar zijn werk vertrokken. Na het eten zijn we gaan fietsen, en Hans had zijn pedaal eraf gereden door een verhoogde boomwortel die uitstak. Dus terug naar de camperplaats en de fiets van Roman genomen en terug vertrokken. Eerst naar de oude toren en begraafplaats in Oostelbeers. Van hieruit gereden naar Het Oude Kerkje te Oost-, West- en Middelbeers. Dan bij De Beerse Bakker lokale specialiteit gekocht en lekker gegeten bij Lunchroom Meesterlijk.

We zijn terug naar de camperplaats gereden en door het warme weer (29°C)

Vrijdag 16 juni 2023

Deze ochtend was ik niet zo lekker, beetje ziekjes maar dit kon de pret niet bedrukken. Met Peggy naar het dorp wat gaan bezoeken en lekker een curryworstje special gegeten.

Toen we terug kwamen ben ik gaan liggen en daarna wat gekleurd. Rond 16.30 uur kwam Guy en Marleen erbij en Cees was terug van zijn werk. Roman was vertrokken maar ook weer terug gekeerd omdat hij zijn kussen vergeten was. Rond 17.30 uur is Roman dan aangekomen en zijn we met zijn allen gaan eten. Na dit aan Ons Delfin met zijn allen en heeft Hansje een cadeautje gekregen van Roman.

Zaterdag 17 juni 2023

Rustig ontwaakt, Roman had heel veel last van hooikoorts en oorsuizingen dus die bleef bij Ons Delfin. Hans, Cees, Peggy, Bumper, Marleen en Guy zijn dan maar met de auto’s naar Lacros gereden om nieuwe pedalen voor de fiets van Hans (die hij gratis heeft gekregen, wat een service Lacros!). Hierna doorgereden naar De Wit in Schijndel, dat maar 2 min verder rijden is. Lekker geluncht hier met z’n allen en terug naar camperplaats. Ondertussen was Roman terug beter en hebben we de ganse dag nog geluierd, gebabbelt en weer gaan eten (handig toch zo een boederijterras aan de camperplaats).

Zondag 18 juni 2023

Ontwaakt en rond 10.30 uur kwam Ivan en Ronny aan, en iets later Rudy en Evelyne, vrienden van ons. Na het eten veel gebabbeld. Ondertussen is Peggy, Cees, Bumper vertrokken naar huis. Dan had Ivan zijn grotere drone bij dus even vliegen. Na dit allen zijn we weer gaan eten en hebben we toch de beslissing genomen om vroeger naar huis te gaan omdat Hansje terug was ziekjes was geworden.

YouTube

De playlist bevat 2 vlogs:

  • 078 deel 1 : Fietspedaal stuk + Kaarsjes branden + gewoon genieten
  • 079 deel 2 : Aankomst Roman + Cadeautje voor Hans + Genieten + Babbelen + Dronen + Vriendendiner

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button