MuseumRecensies

Burg Landshut Express (Bernkastel-Kues, Duitsland)

Op 21 juli 2023 hadden we onze kaartjes gekocht aan de Burg Landshut Express zelf. We zijn naar boven gereden met deze oldtimer brandweerwagen. Het was een belevenis dat zo een truck ons naar boven kreeg, je hoorde hem grollen en lollen maar eens we bij de Burg Landshut waren kregen we eerst een serenade van de chauffeur te horen waarbij er een koppel mocht dansen. Hierna gingen ze rond voor een drankfooi voor de chauffeur.

In de Burg Landshut kon je iets drinken of eten genieten van het panorama en je kon ook de toren beklimmen (€ 0,50/persoon). Ook kan je hier het museum bezoeken (prijs?). Om de 45 minuten komt de truck terug en kan je verder. Deze komt nog gereden langs de Tinkel Kapelle, Wasserfallen (die je niet ziet) en je komt terug door de tunnel naar het centrum.

Wij vonden het een leuke belevenis, eens iets anders dan een toeristentreintje.

Informatie

https://www.feuerer-reisen.de/burg-landshut-express/mit-dem-oldtimer-zur-burg/

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button