CampingsRecensies

Mosel Camping Bernkastel-Kues (Duitsland)

Aankomstdinsdag 18 juli 2023
Vertrekwoensdag 19 juli 2023

Onze waardering


3/5

’s Avonds hun formulier op de website ingevuld en ’s morgens om 05.36 uur was er al reactie terug. Hierop moet je terug beantwoorden dat je akkoord gaat en je reservatie is rond. Vanaf 15 uur kan je op de camping. Perfecte uitleg gekregen van mevrouw, prachtige sanitaire blok met veel afwasmogelijkheden aan de buiten kant. Ultranieuw mooi rechthoekig zwembad (wel maar open 11-15 en 15-19 uur). Het is beetje smal om naar beneden te rijden maar dit lukt wel, met de fiets raak je soms naar boven voor de straat. Het is een echte 4* camping. Je krijgt een elektronische kaart voor toegang tot sanitaire blok, zwembad en om je chemisch toilet te ledigen verplicht aan de Camperclean zuil, bij je vertrek wordt alles op je kaart verekend. Maar waarom geven wij maar 3/5. Dankzij het levellerssysteem lagen we wel waterpas maar als je dan aan je luifel zat (waarbij je de haringen met man en macht moest inkloppen door de stenen ondergrond) zat je eigenlijk hard schuin. Het schuin staan en het uitzicht op de vallei wat ook schuin gaat met nog eens een aflopende staanplaats geeft de evenwichtstoornissen aan Hans, die zelfs hoofdpijn kreeg. Je kon de Moezel ook niet zien lopen alleen zag je als er een cruiseschip voorbij kwam de schoorsteen ervan. Als je verder naar beneden ging zag je dat het hier en daar ferm overwoekerd was van de begroeiingen. Bij Roman ging de wifi perfect, op mijn laptop kreeg ik er niets door. Dit omdat het een open-netwerk is zonder paswoord. De schotelantenne had geen probleem bij ons. Wij zijn vertrokken hier omdat Hans het niet meer kon uithouden, hadden voor 1 week geboekt en moesten gewoon 1,5 dagen betalen. Het personeel aan de receptie was vriendelijk en behulpzaam, een ervan kon een beetje engels praten. Al bij al best een goede camping met al zijn voorzieningen, dicht bij het centrum en op 1 km fietsafstand van de supermarkt.

Contactgegevens

NaamMoezel Camping Bernkastel-Kues​AdresHauptstraße 165
54470 Bernkastel-Kues
GPS49.93744
7.04869
Telefoon+49 (0) 6531-8176
Websitewww.mosel-camping-bernkastel.deMailinfo@mosel-camping-bernkastel.de

Voorzieningen

Stroom16A (betalend)Lozen Chemisch ToiletCamperClean (€ 2,50)
Proper WaterJaLozen afvalwaterJa
Openbare ToilettenJaOpenbare DouchesJa
Wasmachine, DroogkastJa, betalendAfwasplaatsJa
AfvalverwerkingJaWifiJa (dit is open netwerk zonder paswoord, bij mij ging het niet, bij Roman wel).

Algemeen

Maximale plaatsen135Maximale lengte9 meter
OndergrondGrasVerlichtingTerrein
RomantiekVeel kleine bomen.SatellietontvangstGoed

Geschikt voor …

12345
Koppels
Vriendengroepen
Families met kinderen
Vaste bewoners
Gasten met tenten
Gasten met caravan
Gasten met honden
Doorreizigers (faciliteiten)

Onze punten

12345
Algemene waardering
Vriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhoudingVoor dat zwembad betaal je mee, maar zo een zwembad aan de Moezel vinden is moeilijk.
Rust
Opgeruimdheid
Sanitaire voorzieningen
Hygiëne van sanitaire voorzieningen
LocatieAlles gaat schuin naar beneden, je ziet de Moezel niet.
Grasveld & infrastructuur
RecreatieZwembad
Winkels en voedselvoorzieningenOp 1 km de Rewe, op 2km Edeka, Aldi Süd, Norma.

Sfeerbeelden

Camping aangeduid op de foto met een gele lijn. Ernaast bevind zich een camperplaats van een andere eigenaar, we hebben niet gevonden van wie deze is, die plekken zien er veel egaler uit om te staan.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button