CamperplaatsenRecensies

Sun-Park (Graach, Duitsland)

AankomstWoensdag 19 juli 2023
VertrekZondag 23 juli 2023

Onze waardering


4/5

We kwamen hier op woensdag 19 juli 2023 aan, eerst water ingenomen, geparkeerd en ons gaan aanmelden. Dit is op de receptie die maar open is van 9 tot 11 uur en 16 tot 18 uur, de receptionist Paul is een Nederlander. Er zijn hier containers met ingebouwde wc’s en douches (die extreem warm water geven). Deze containers zijn met een codeslot beveiligd tegen doorreizigers, deze code krijg je bij inschrijving. Elke dag om 8 uur ’s morgens komt er een bakker, wij stonden telkens om 7u40 te wachten al en na ons stond er een rij van 35 mensen te wachten dus wees op tijd of geen croissants. Er komt hier ook een ijskar, kruidenierswagen, vleeswagen door de week op de camperplaats gereden. De wifi moet je eerst selecteren waardoor je dan naar je browser moet gaan om een vinkje aan te duiden, vanaf dan uitstekende wifi. Hier is de week dat wij er waren een fiets gestolen, dus goed vastleggen of in je camper steken (wat wij steeds doen). Op nog geen 6 minuten fietsen van centrum Bernkastel-Kues of naar de andere kant Zeltingen. Als je bootje vaart kan je kiezen om in Graach af te stappen dit is op de camperplaats zelfs. De baan naast camping is zeer goed te horen, als je tegen het water staat heb je er minder last van, hoewel tussen 8 en 18 uur het soms druk kan zijn. Er stopt een bus tegen de fietstunnel aan.

Contactgegevens

NaamSun-Park MoselAdresGestade
54470 Graach an der Mosel
GPS49.93268
7.0635
Telefoon+49 6 531 971 99 88
Websitewww.sunpark-mosel.deMailinfo@sunpark-mosel.de

Voorzieningen

Stroom16ALozen Chemisch ToiletJa
Proper WaterJaLozen afvalwaterJa
Openbare ToilettenJa, met codeslotOpenbare DouchesJa, met codeslot
Wasmachine, DroogkastNeeAfwasplaatsNee
AfvalverwerkingJaWifiJa, uitstekend

Algemeen

Maximale plaatsen100Maximale lengte16 meter
OndergrondGrasVerlichtingTerrein
RomantiekHaagjesSatellietontvangstPerfect

Geschikt voor …

12345
Koppels
Vriendengroepen
Families met kinderenNiets voor kinderen aanwezig
Vaste bewoners
Gasten met tenten
Gasten met caravan
Gasten met honden
Doorreizigers (faciliteiten)

Onze punten

12345
Algemene waardering
Vriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
RustJe hoort de straat van 8 tot 18 uur.
Opgeruimdheid
Sanitaire voorzieningen
Hygiëne van sanitaire voorzieningen
LocatieTegen de Moezel
Grasveld & infrastructuur
RecreatieWas een cafeetje is gesloten.
Winkels en voedselvoorzieningen2 km supermarkten. Elke dag om 8 uur komt er een bakkerswagen, door de week een ijskar, kruidenierskar, vleeskar.

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button