HorecaRecensies

Boutique Hotel Jersey

We zijn hier geweest op 7 oktober 2023 in het laatste herfstzonnetje omstreeks 17:00 uur.

De wekelijkse markt was aan het opruimen overal heel druk, maar wij hadden net een tafeltje gevonden waar nog borden en tassen opstonden. We denken dat ze het terras een beetje onderschat hadden en het goede weer.

We bestelden Cola, Latte Macchiato en beide appeltaart, 1x met slagroom, 1 zonder slagroom.

Mja … voor een boutique hotel had ik toch verwacht dat ze de appeltaart zelf gemaakt hadden of besteld bij een lokale bakker. Maar toch niet, wederom dezelfde appeltaart die je overal krijgt en die je de dag van te voren uit de diepvrieskist moet halen.

Door drukte ook lang moeten wachten om eindelijk te kunnen betalen. We denken hierbij het terras dat mooi meegenomen is op deze dagen dat het niet hun core-business is.

Amadore Boutique Hotel Jersey
Grote Markt 28, 4461AJ Goes
www.boutiquehoteljersey.nl

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button