2024Onze Reistrips

Pasen

YouTube

De playlist van bevat 2 vlogs:
099 Paasweekend 2024 deel 1
100 Paasweekend 2024 deel 2

Polarsteps

Reisverslag

Welke verblijfsplaatsen?

28 maart tot 1 april 2024Camperplaats Mieke’s Hof, Hoeven (Nederland)

(Witte) Donderdag

Vertrokken op de middag, aangekomen, alles gesorteerd, gerust en rond 18 uur gingen we eten bij Lenette en Ron want Peggy en Cees trakteerden ons op soep en canneloni. Wij hadden paascadeau’s bij voor iedereen maar speciaal voor Peggy een nieuw kindje (handpop Stewie).

(Goede) Vrijdag

Lekker ontwaakt, een croissantje en chocoladebroodje gegeten. Rond de middag naar de winkel gegaan, daarna wat geholpen, geluierd. Rond 16 uur zaten we buiten en hadden we ontmoeting met volgers maar ook met vloggers Cindy en Joy van Happy Camper Couple en met Ruud en Agaath van Relaxman on Route. Zeer plezant om met hun te babbelen. We zijn wat later gaan eten en dan gaan slapen.

Zaterdag

Deze dag zeer rustig wakker geworden en rond 14 uur was het zover de spelletjesnamiddag en bloemschikken voor een paasstukje in je camper. Hierna was het ’s avonds een soepje en lekkere broodjes.

Paaszondag

Hans is al rond 9u30 gaan helpen met de voorbereidingen van de Paasbrunch die rond 12.00 uur begon. Iedereen was super over dit en alles was zeer lekker. Namiddag wat gaan cruisen met Peggy en de Outdoor Experience en dan samen gegeten en gaan slapen

Paasmaandag

Rustig ontwaakt, vele mensen zien vertrekken. Nog een interview met Ruud en Agaath en rustig huiswaarts gegaan.

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button