2024Onze Reistrips

Openingsweekend in countrystijl

YouTube

De playlist van bevat 1 vlog:
103 Openingsweekend in countrystijl

Polarsteps

Reisverslag

Welke verblijfsplaatsen?

25 tot 28 april 2024Camperplaats Mieke’s Hof (Hoeven, Nederland)

Donderdag

Aangekomen en frietjes gegeten en gaan slapen.

Vrijdag

Roman is aangekomen. We hebben wat gebabbelt met vele volgers van ons. Deze avond is er de countryband Crossroads met Pam MacBeth en Cash on Delivery (COD) komen optreden. 4 x 45 min, wow. Ook is de naam onthuld van de foodcarvan ’t Hof van Eten.

Zaterdag

Deze dag zijn we voor Roman nog naar het Grevelingenmeer gereden om te leveren bij een klant. Van hieruit zijn we naar Brouwersdam gereden met vrienden van ons, lekker iets gegeten en bij aankomst op camperplaats was er bingo bezig, hier even gekeken en dan lekker gegeten.

Zondag

In voormiddag met vrienden naar de basiliek gegaan en daarna naar huis gereden.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button