HorecaRecensies

Cafetaria Zeester

Zeester

Deze cafetaria kan je vinden op de camping / camperplaats Zeester in Middelkerke (België). De eigenares is de gastvrouw en staat in voor bediening en toog. We denken dat de man in de keuken staat.

1ste keer eten

We kwamen aan, werden vriendelijk begroet mochten onze tafel uitkiezen en namen meteen een rode porto (was royaal) en witte Martini (wel ijsblokjes, geen olijfje of citroentje). Bestelde meteen onze Cola Zero beide ook. Het eten was gemakkelijk gekozen, Roman de stoofvlees met frietjes en ik de vol-ou-vent met frietjes. Beide zeer lekker en extreem veel frietjes (maar dat is goed en hebben we graag). Beide zeer proper gemaakt, vers afgesneden komkomer en worteltjes, propere botersla, tomaatjes, … top.

2de keer eten

Terug de royale rode porto en witte Martini en onze Cola Zero. Roman nam nu de vol-ou-vent en was terug overgoten met royale portie frietjes.

Ik nam het Oostends vispannetje, want aan de kust moet je toch iets van vis eten. Ik was al blij dat het Oostends was, want dan weet je dat je lokale vis krijgt erin. Nu het waren 4 stuken, tongrolletje, kabeljouw, nog iets en zalm (wist zelfs niet dat wij zalm hadden in de Noordzee). Ik verheugde me op de garnalen die er altijd inzitten, ik weet dat deze momenteel weinig te verkrijgen zijn maar hier waren ze zoek. Nergens gevonden. De frietjes, … deze kreeg ik in een plastick bakje van de frituur. Zag er niet smakelijk uit en was net te weinig deze keer.

Besluit

Geen zin om te koken mocht je hier op bezoek zijn dan is deze wel goed te doen en je moet niet koken. De keuze is genoeg en de prijzen democratisch.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button